StylishCircle.ro s-a lansat cu o super petrecere

Am fost vreo 40 de bloggeri la Timișoara, la super lansarea site-ului StylishCircle.ro! Nebunie curată, ne-am zis, să inviți atâția oameni. că am mai organizat și noi (eu cu Sebi) evenimente și știm ce înseamnă să plimbi atâția oameni dintr-o parte în alta și să le arăți chestii. 

Cei de la Stylish Circle s-au ambiționat să ne ducă prin toată Timișoara și să ne bage în piscină/jacuzzi, să ne hrănească, să ne arate o prezentare de modă, iar apoi să ne invite la o super petreecere, toate într-o singură zi.

Proiectul Stylish Circle a plecat de la ideea unei comunități care să aducă în același loc bloggeri, trendsetters, oameni pasionați de fashion sau persoane aflate în cautarea tendințelor în modă sau lifestyle.

Anul 2015 a adus lansarea site-ului stylishcircle.com. În februarie 2016 a fost lansat stylishcircle.de, în cadrul evenimentului Fashion Tech din Berlin. În iunie a fost prezentat proiectul stylishcircle.de în cadrul evenimentului Mercedes-Benz Fashion Week, tot la Berlin, iar acum, în octombrie, a venit rândul site-ului stylishcircle.ro, lansat cu un eveniment privat, destinat bloggerilor. În viitor, portalului va fi extins și în alte zone: Marea Britanie, Europa de Est, Australia etc.

Pe scurt, dacă vă pasionează moda, pe site vă puteți face cont (gratuit) și aveți ocazia de câștiga puncte pe care mai apoi să le transformați în vouchere.

what-to-wear

De asemenea, pe site vă puteți crea un profil unde să creați colaje fără vreun editor profesional foto și le puteți embedui direct în blog.

Ce mai trebuie să știți despre Stylish Circle: site-ul folosește sistemul de afiliere, lucrând cu câteva platforme internaționale și 2 platforme de afiliere românești. La fiecare 2-3 săptămâni se organizează concursuri pentru useri sau bloggeri(țe): premii în bani, vouchere sau produse. Utilizatorii / bloggerii activi pe site pot cumula puncte cu care să obțină un voucher de cumpărături. Pe blogul Stylish Circle sunt tratate exclusiv subiecte din industria modei / lifestyle. 

În următoarele articole vă voi povesti despre locurile în care am fost în Timișoara, pentru că m-au impresionat și merită! Mulțumiri organizatorilor pentru invitație, a fost un eveniment peste așteptări, în care, cum zicea și Sebi, nu am avut timp să ne plictisim. Nici să dormim nu am prea apucat noi… dar asta e problema noastră. :D

Partenerii evenimentului sunt: Senneville DulceDulce, Smartfit Studio 2, Beauty Box Îngrijire Profesională a Părului, Casa de Bijuterii NoblesseCupio.

2 thoughts on “StylishCircle.ro s-a lansat cu o super petrecere”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.