De ziua mea, petrec în stil mare, cu Stylish Circle

S-a nimerit ca site-ul Stylish Circle să se lanseze în zilele de 8 și 9 octombrie 2016 și s-a mai nimerit ca eu să fiu invitată, împreună cu Sebi, AdizzyBrânda și alți bloggeri, la party-ul de lansare. Și dacă tot s-a nimerit să fie așa, apăi cum să fi refuzat eu o asemenea invitație? 

Programul este unul foarte  curajos, ca să nu zic de-a dreptul nebun(esc), dat fiind timpul scurt în care trebuie să desfășurăm toate activitățile și numărul mare de participanți!

După www.stylishcircle.com și www.stylishcircle.de care a avut parte de o lansare cu mare fast la Berlin în cadrul Mercedes Benz Fashion Week, e timpul să sărbătorim din nou. Lansarea www.stylishcircle.ro promite multă distracție, activități interesante și multe surprize pentru cei peste 40 de bloggeri din întreaga țară.

Programul arată așa:

Sâmbătă, 8 Octombrie

  1. Întlnire la Club Alt din Timișoara, unde facem cunoștință și bem o legitimație și ne strângem mâinile la cafea. :)
  2. Apoi urcăm la etaj unde are loc prezentarea StylishCircle
  3. Urmează o scurtă prezentare a Tudor Personal Tailor
  4. Epuizați de atâtea przentări, luăm o binemeritată pauză de masa tot în Club Alt, oferită de Senneville
  5. Mergem la SmartFit 2 Health & Fitness Studio, pentru a vizita cea mai cool sală de fitness și wellness din Timișoara. Din program: antrenament de fitness, relaxare în piscină și jacuzzi.
  6. Karting. Aici câștigătorul va primi singurul manual de gemologie din România și un breloc din argint 925 oferit de Bijuteria Noblesse.
  7. Pregătire pentru party
  8. Petrecere privată, în Club Alt. Cu alcool și Happy Birthday to me!

Duminică, 9 Octombrie

Degustare de cafea împreună cu Sun Coffee Roastery și gata, cătră căși!

Deci da, mie îmi place să îmi petrec ziua de naștere pe drum, dacă ziua de dinainte arată așa cum ați văziut mai sus! De-abia aștept!

Partenerii evenimentului sunt: Senneville DulceDulce, Smartfit Studio 2, Beauty Box Îngrijire Profesională a Părului, Casa de Bijuterii NoblesseCupio.

2 thoughts on “De ziua mea, petrec în stil mare, cu Stylish Circle”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.