Sweat force de Hunedoara

Sambata seara, in Kauflandul din Hunedoara. Lume multa, s-or fi dat bonurile de masa sau o fi fost zi de salariu. La iesire, oamenii se inghesuie sa ajunga cu recolta din cosuri la masini, in timp ce altii, inca flamanzi dupa cumparaturi, se inghesuie sa intre pe aceleasi usi.

Un singur om nu vrea nici sa intre, nici sa iasa. Pe tricoul lui scrie SWAT, semn ca stie karate si o multime de alte cuvinte periculoase. Ba a mai fost si angajat sa apere Kauflandul de raufacatori si trouble-makers.

Baiatul cu SWAT pe tricou si-a luat munca foarte in serios, astfel ca, atunci cand un catelus alb, de rasa ‘comuna’, dar cu o zgarda la gat, ce nu cantarea mai mult de cinci kilograme, a vrut sa intre in magazin, vajnicul aparator l-a indepartat, prefacandu-se ca il loveste cu piciorul imbocancat.

Ce-am fi noi fara acesti baieti curajosi, care ne apara de patrupedele fioroase? Sweat force, tata!

6 thoughts on “Sweat force de Hunedoara”

  1. Denisa, ai văzut ce scrie pe ușa de la intrarea a doua (cea către piața de legume/fructe) din piața Obor: Trageți ușa că și acasă v-o trageți! :)) Am vrut să fac o poză ieri dar nu aveam aparatul foto la mine. Poate faci tu o poză ….

  2. Stii ce am patit eu la Kaufland?:):)Acu mor de ras,dar in momentul ala m-a scos din ritm,mai eram si intr-o pasa proasta…

    Dau sa intru,in cos era baiatul meu,la a doua usa,un nene si o tanti cam prea impliniti,voiau sa iasa cu un cos pliiiin…In mod normal am fii incaput unul pe langa celalalt,dar astia nu se incadrau in normal:):)

    Si incepe nenea sa ma ia pe sus,”Tu fata,nu vezi ca pe usa scrie iesire,de ce intri pe aici?!”

    Pe ambele usi scrie iesire,iar de afara scrie intrare,orice om cred ca a observat…Ei,din seara aia,a observat si nenea ala…:l

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.