Am primit un tablou cu mine

OK, un tablou cu mine, Sebi și… copilul nostru.

Nu a fost chiar o surpriză, pentru că oamenii care l-au făcut mi-au cerut întâi o poză pe care o vreau imprimată pe canvas. M-am coit fofilat câteva săptămâni – nu găseam poza potrivită și mi se părea că orice poză aș fi ales, ar fi fost cumva… aiurea să îmi pun pe perete un tablou cu mine. Dar cu ce? Am multe fotografii faine, dar cum să alegi una singură pe care s-o pui în ramă (vorba vine, că s-a dus moda ramelor de tablou, din fericire!)? Ei bine, răspunsul a venit la Iași, când ne aflam în vizită la socri și Sebi mi-a zis că trebuie să ne facem o poză, pentru că soacra mea vrea să își înrămeze o fotografie cu noi trei.

No ce să vezi? La fix! Am tras câteva zeci de cadre, ca să fiu sigură că iese ce trebuie, nu am zis nimănui nimic, iar odată ajunsă acasă, am selectat trei poze* pe care le-am trimis celor de la pecanvas.ro și am așteptat, cuminte, coletul.

* Nu știu despre voi, dar mie mi-e foarte greu să aleg o singură poză. Obișnuiesc să apăs de multe ori pe buton, ca să fiu sigură că am cadrul perfect, dar greul vine abia atunci când trebuie aleasă câștigătoarea. De asta am trimis trei poze, nu una. Să aleagă alții pentru mine!

Câteva zile mai târziu, cele trei imagini formau un „film” tare fain, pe care l-am regăsit pe pânză, sau pe canvas. Este tabloul pe care și-l dorea soacra mea și aș fi vrut să îi fac o surpriză, dar nu m-am putut abține, am filmat momentul despachetării și acum scriu articolul ăsta fără să-mi fi cerut cineva să o fac. Vreau doar să mă asigur că dacă vreți să faceți un cadou simpatic de Paște, apucați să trimiteți pozele și să primiți coletul în timp util. Iar de nu, orice ocazie este perfectă pentru a dărui sau a primi cadouri.

7 thoughts on “Am primit un tablou cu mine”

 1. Ce dragut esteee!!!
  Am zis ca o sa imi fac si eu un tablou mare. Dar cu niste super eroi preferati din Batman, Assasin’s Creed (#adultcuproblemelacaputz). Pe care am sa il pun pe perete.
  Si poate o sa fac si eu o poza cu mine, pe care sa o pun pe un tablou, pentru mamaie. Nu stiu cum de am reusit sa ajung pana la varsta asta si mamaie sa aiba inca poze cu mine de cand era mica si niciuna recenta. LOL.

  Eu n-am inteles niciodata arta si nu pot sa pricep, cum unii oameni dau milioane de euro pe niste „mazgalituri” din care nu intelegi nimic. Lol.
  Dar asta sunt eu.

  Una peste alta, multumesc de recomandare. Probabil ca am sa apelez si eu la ei, cat mai curand :). Observ ca au preturi bune. Pe alte siteuri, daca vreau un tablou mai mare, cer sume de peste 250 de lei…

  1. @Georgi: Geez, asa e cand scriu de la servici. Iese o mamaliga analfabeta.
   Rectific: ” Nu stiu cum de am reusit sa ajung pana la varsta asta si mamaie sa aiba doar poze cu mine, de cand eram mica, si niciuna recenta. LOL.”.

  2. @Georgi: Va asteptam pe site-ul nostru, de acolo ne puteti trimite fotografiile pe care le doriti imprimate pe canvas si va vom ajuta cu cea mai mare placere. Verificati rubrica Tablou personalizat 100% pe site-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.