Techno Days Citroen?!

Nu-s sănătoasă dacă nu am TV-ul pornit lângă mine atunci când sunt acasă, în bucătărie, cu laptopul în faţă, scriind sau citind chestii [de] pe net. De obicei îmi „cântă” canalele cu documentare – Discovery, NatGeo, Travel şi nou descoperitele Digi Life şi Digi World -, dar când vine Sebi să fumeze, îmi deturnează televizorul pe posturile de ştiri. Realitatea TV trebuie să aibă un contract foarte baban cu Citroën, pentru că nu există pauză publicitară în care să nu apară spotul de mai jos.

Bineînţeles că nefiind foarte atentă la ce se întâmplă la TV, uit să schimb programul şi rămân pe posturile de ştiri. Şi cum publicitatea la TV se difuzează întotdeauna, pe toate canalele, fără excepţie, la un nivel sonor care îl depăşeşte pe cel al programelor, atunci când sunt reclame devin atentă. Aşa ajung să aud de nenumărate ori şi să văd reclama de mai sus, care mi se pare foarte… împrăştiată.

Întâi avem un robot care cântă în engleză „Creative technology”. OK, robotul simbolizează tehnologia grozavă cu care este gândită şi dotată o maşină Citroën. Apoi o voce zice: „Tehnologie pentru toţi, doar la Techno Days Citroën. Noul Citroën C1 – de la doar 4,990 de euro, TVA şi trei tichete incluse”. Odată cu poza maşinuţei, apare şi un fel de logo Techno Days Citroën, orice ar însemna asta. După care pe ecran apare logo-ul Citroën şi o tanti care citeşte sloganul în franceză „Citroën – Créative Technologie”.

Ce naiba înseamnă Techno Days Citroën? O zi a porţilor deschise? O perioadă de câteva zile în care maşinile Citroën pot fi testate de către orice persoană interesată? Dacă da, cât de lungă e perioada asta, pentru că eu văd reclama de câteva luni bune?! Unde găsesc mai multe informaţii despre Techno Days? Sau, poate, Techno Days Citroën se referă la vremurile tehnologizate în care trăim? Atunci de ce există un logo?

Am întrebat şi pe Twitter, încă nu mi-a răspuns nimeni.

4 thoughts on “Techno Days Citroen?!”

  1. Poate ai mai mult succes daca ii intrebi pe Facebook. Par mai activi acolo :)

    Oricum, sigur nu este o zi a portilor deschise, iar un test drive poti sa solicite oricine, oricand (se poate rezerva pe citroen.ro).

    Din cate am inteles eu, campania Citroën Technodays oferea preturi speciale la anumite modele Citroën. Din cate imi dau seama de la ei de pe site, acesta campanie s-a incheiat la sfarsitul lui septembrie. Ciudat ca reclama este inca difuzata la TV…

  2. Techno Days a fost o promotie, in care iti puteai cumpara unele modele Citroen la un pret exceptional. Si cred se puteau face si verificari si schimbari de componente… Toate astea in Europa. Am auzit ceva despre asta cand am fost la Salonul Auto de la Paris, dar nu prea multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.