The sweetest kid

The sweetest thing

Dacă vi se pare că, în ultima vreme, scriu cam puţin / rar pe blog, aveţi dreptate. Dar sunt convinsă că mă veţi ierta pentru asta după ce vă arăt cu ce mi-am umplut timpul [în afară de muncă şi somn]. Şi înainte să-mi spuneţi că-mi seamănă, vă spun şi eu să nu vă grăbiţi, că nu-i al meu, e al vecinilor.

Când o să reuşesc să-l înregistrez fără să se audă şi vocea mea în filmuleţ, o să vi-l arăt şi “în mişcare”. Gabi e cel mai dulce copil ever.

Ce-am învăţat zilele astea:

  • “ba da” şi “ba nu” pot să însemne acelaşi lucru;
  • “atu”, pe limba bebeluşilor, înseamnă “altu'”, “altceva” sau “încă”; “atu bobo” înseamnă “încă o bomboană”;
  • la doi ani, copiii învaţă de toate, de la oricine. Te vede fumând – mimează că ar fuma, te aude spunând “ba nu” de câteva ori, începe să spună şi el, vede că ciocneşti paharul cu un comesean, vrea şi el să dea noroc şi aşa mai departe.

A, da, şi de când mi-a adormit în braţe mi-am dat seama că vreau şi eu unul. :D

6 thoughts on “The sweetest kid”

  1. Pai si vizavi de ultima fraza din post ce are de spus domnu’ VisUrat? E constient de ce il asteapta sau inca nu stie ce i se pregateste? Asteptam comentariile dansului cu mare interes.

  2. @Radu-Mihai: pentru că nu-mi place cum sună vocea mea în înregistrări. :D Dar mai vorbeşte şi singur, mai ales după ce mănâncă ciocolată sau M&M’s. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.