Dragi oameni de afaceri hunedoreni,

Dacă aţi reuşit să supravieţuiţi crizei financiare până în 2011, înseamnă că aţi aflat „pe propria piele” că buba asta în care ne aflăm cu toţii nu reprezintă neapărat ceva rău. La începutul lui 2009, cineva propunea să înlocuim cuvântul „criză” cu „oportunitate”. Mi-a plăcut mult ideea, dar eu nu sunt om de afaceri, nu m-a prins deloc domeniul ăsta, aşa că nu pot să fac chiar eu ceea ce vreau să vă propun în rândurile de mai jos.

De ceva timp, s-a lansat în România Nomasvello. În traducere din spaniolă, no mas vello înseamnă [în engleză] no more hair sau, dacă doriţi, fără păr, gata cu părul. Nomasvello este prima marcă internaţională de înfrumuseţare specializată în tratamente de epilare definitivă şi de reîntinerire a pielii cu lumină intens pulsată – IPL.

După cum bine ştiţi, iar dacă nu ştiţi vă spun eu, în judeţul Hunedoara nu avem un centru de epilare definitivă, cele mai apropiate fiind în oraşele mari – Cluj-Napoca este primul care-mi vine în minte, pentru că am studiat într-o vreme oferta unei firme de acolo. N-avem unde să ne epilăm definitiv, dar sunt convinsă că nu-s singura care-şi doreşte un astfel de tratament. Din păcate, nu pot face „tratamentul” în alt oraş, pentru că sunt necesare între şase şi opt şedinţe, repetate la un interval de cinci până la opt săptămâni. Mi-e aproape imposibil să bat atâta drum, să stau la hotel – că nu pot merge să mă epilez după ce cobor din tren sau maşină, asta e clar – şi să repet acţiunea timp de minimum 10 luni. Prin urmare, mi-ar plăcea să am în Deva, Hunedoara sau chiar Orăştie un centru Nomasvello.

Avantaje

Din fericire pentru voi, iată că oportunitatea se arată: Nomasvello este în căutare de oameni de afaceri interesaţi să le cumpere franciza. Vestea bună este că preţurile practicate de Nomasvello sunt de 2-3 ori mai mici decât în saloanele „de fiţe”, cu toate că tehnologia utilizată este aceeaşi.

Nu doar femeile îşi doresc epilare definitivă – avem şi noi în judeţ destui metrosexuali care ar plăti ca să scape definitiv de coşmarul epilării cu ceară sau, mai grav, cu lama. Unde mai pui că franciza Nomasvello are cea mai mare creştere în Europa, şi asta în plină criză!

Ce trebuie să faceţi voi [vă rog, în numele tuturor hunedorencelor!]

Franciza Nomasvello costă 30.000 de euro, iar în banii ăştia primiţi echipamentele de epilat şi reîntinerire, consumabilele, promovarea, trainingul, iar apoi plătiţi o taxă lunară de 400 de euro pentru servicii de marketing. Tot ce mai trebuie să faceţi, după cumpărarea francizei, este să împărţiţi nişte fluturaşi prin zonă. Oamenii de la Nomasvello spun că investiţia se recuperează încă din primul an, venitul net pe lună fiind cuprins între 3.000 şi 10.000 de euro.

Ce promite Nomasvello:

 • succes probat în 10 ţări din Europa şi America Latină [Spania, Portugalia, Mexic, Brazilia, Polonia, Bulgaria, Italia, Bosnia, UK, România]; reţeaua este în continuă expansiune;
 • recunoaştere din partea Asociaţiei Internaţionale a Francizelor, care a premiat Nomasvello timp de doi ani consecutiv;
 • consiliere în alegerea locaţiei potrivite pentru deschiderea propriului cabinet;
 • accesul la cele mai fiabile echipamente IPL de pe piaţă;
 • training înainte şi după deschiderea cabinetului;
 • consiliere în vederea amenajării spaţiului, inclusiv design interior şi exterior;
 • campanii naţionale de marketing;
 • soluţie IT de management al afacerii;
 • sprijin financiar şi suport organizatoric pentru lansarea publică a cabinetului;
 • furnizarea procedurilor de operare, supervizare şi suport în administrarea afacerii.

Aşadar, aştept cu interes ziua în care voi afla că se deschide un centru Nomasvello în judeţul Hunedoara. Şi sunt convinsă că acesta se va deschide în cele din urmă, eu v-am dat un pont, puteţi să profitaţi de oportunitate sau să-i lăsaţi pe alţii să profite.

4 thoughts on “Dragi oameni de afaceri hunedoreni,”

 1. Pingback: Pentru doamne si domnisoare « Just Me…Just Silvia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.