These boots are made for walking

…and that’s just what they’ll do,
One of these days these boots are gonna walk all over you town!

Vă mai amintiţi concursul organizat de City Chic, magazinul online de încălţăminte de damă? Am participat la concurs şi am câştigat , aşa că mi-am putut alege o pereche de cizme de pe site. Le-am ales pe cele din imagine, pentru că… mai trebuie să explic de ce? Sunt cele mai faine cizme ever. Bineînţeles că, de când am aflat că am câştigat şi până când am primit coletul am stat ca pe ace; îmi alesesem modelul şi am specificat mărimea – 39, dar aveam emoţii, pentru că de când ne-au invadat papucii fabricaţi prin ţări însorite, rareori se întâmplă să găsesc pantofi mărimea 39 care să mi se potrivească. Am încălţăminte mărimea 38, la fel cum am şi mărimea 41, deşi eu port 39. De când cu chinezismele, nu mă mai mir când văd câte o bluză XXL care nu o încape nici pe subţirica mea prietenă Dana, care cântăreşte în jur de 60 de kilograme [de fapt, nici nu ştiu dacă a „împlinit” 60 şi risc să mă bată dacă are mai puţin].

Din fericire, cizmele astea din piele tăbăcită mi se potrivesc perfect, m-am simţit precum Cenuşăreasa când le-am încercat şi am constatat că nu am greşit alegând mărimea 39. Şi pentru că acum ştiu că sunt fabricate la Cluj [vă reamintesc: fabrica de încălţăminte Clujana este din… Cluj!], am ajuns la concluzia că noi, românii, nu avem nici o problemă în a nimeri mărimile potrivite, ci producătorii care fac încălţămintea după ureche au problema asta. Cum este posibil ca un pantof mărimea 38 să fie la fel de mare ca unul cu mărimea 41? Bun venit în China, noi facem totul posibil, nu?

Încă un lucru bun: fiindu-mi bune, cizmele nu i se potrivesc mamei, aşa că nu trebuie să i le „donez”. :D Sorry, mama!

Şiii… când le-am câştigat eu, cizmele costau 225 de lei, iar acum toate cizmele de pe site au preţuri reduse, deci şi astea costă 170 de lei. La cât de rezistente sunt, eu zic că-i un preţ foarte bun. Exteriorul edin piele, au ceva piele şi în interior şi sunt foarte faine; dacă nu le-aş fi câştiga, mi le cumpăram oricum.

Me happy.

10 thoughts on “These boots are made for walking”

 1. Felicitari,Denisa,pentru performanta de a gasi o pereche de incaltari in care sa te simti bine!E unul din cele mai dificile lucruri de obtinut in viata unui om.Vai de picioarele noastre!

 2. Din cauza ca marimile difera, nu-i inteleg pe oamenii care cumpara haine si incaltaminte doar online, pentru ca risca sa-si petreaca tot timpul liber cerand sa schimbe ce au cumparat cu o alta masura…

 3. camelcutza din experienta proprie, odata la 50-60 de comenzi nu se potriveste marimea sau clientul se astepta la altceva.

  nu iti pierzi timpul, chemi acasa curierul si trimiti pachetul inapoi, primesti alta marime sau banii inapoi.

  Comerul electronic din romania se schimba greu, din cauza mentalitatii

 4. Idem. Nici eu n-am avut probleme până acum. Mai degraba mă enervam la Leonardo, când ceream 39 şi constatam că e fie foarte mic, fie foarte mare. Şi cu hainele la fel, se pot măsura, Garderoba.ro – care acum văd că nu mai funcţionează – le oferea clienţilor un centimetru ca să se măsoare şi să poată calcula exact ce mărime poartă.

 5. sa le porti sanatoasa si cu placere.
  da, cizmele sutn superbe..voiam si eu sa particip la concursul lor..dar am uitat *blush*

  felicitari inca o data!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.