Ţie cum îţi merge netu’?

Primită pe messenger:

O celula umana contine 75 MB informatie genetica, deci un spermatozoid contine 37,5 MB. Intr-un mililitru cub de S.P.E.R.M.A sunt 100 milioane de spermatozoizi. In medie, la o singura ejaculare se elibereaza 2,25 ml in 5 secunde. Deci – logic – latimea de banda a p_lii este: (37.5MB x 100M x 2,25)/5 = 1 687 500 000 000 000 = 1687,5 TeraBytes/s. Este cel mai ineficient mod de a folosi un mediu de comunicatie. Faci broadcast cu 1687,5 TB/s cu acelasi set de informatie (redundanta uriasa!) cu speranta ca poate 37,5 MB din ei vor ajunge la destinatie. In plus, are si o latenta uriasa, primesti ACK-ul (acknowledgement-ul) cam in 2 luni, si raspunsul la cererea ta se compune in 9 luni. Si de cele mai multe ori e doar spam! Asa se explica de ce zice lumea ca: „Imi merge netul ca p…”.

 

15 thoughts on “Ţie cum îţi merge netu’?”

  1. :)) misto interpretarea ta. Dar eu am o nelamurire, oare de ce atunci cand ceva e aiurea lumea spune „e ca pula”; iar atunci cand ceva e misto, aceasi lume spune „pizda frate” ?

  2. E super tare intr-adevar, merita sa faci un post din asta!! :))
    Sa nu mai vorbim ca uneori, mai trebuie schimbat si „providerul de net” daca nu merge bine… :D

  3. Informatia e socanta, nu conteaza a cata oara o afli! Pentru mine – care sunt „virusata” de cate articole despre sex citesc pentru ca sa scriu in paginile alea lipite din Unica – e mult mai semnificativa. Incep sa inteleg de ce sunt taoistii aia atat de obsedati sa-si controleze ejacularea ca sa nu-si piarda bunatate de vigoare si tinerete. Promit sa ma documentez si sa revin cu amanunte pe blogul meu (deocamdata in stadiul de bebelus :) )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.