obSeSia

În seara asta am constatat că am dezvoltat o pasiune slăbiciune pentru tot felul de…  entităţi – că lucruri nu sunt – ale căror nume încep cu S. Începând cu Sebi, soţul meu, şi continuând cu Seinfeld şi Scorpions, ca să dau doar câteva exemple.

Dacă în ultimii zece ani am fost fană Bon Jovi, de ceva timp ascult Scorpions cu mai multă plăcere decât orice altceva, Richie Sambora – şi ăsta e cu S! – îmi place mai mult decât Jon Bon Jovi [bineînţeles, aici vorbim de muzică şi nu de altceva]… nu cred că mai încape îndoială că Seinfeld este, din punctul meu de vedere, cel mai bun serial al tuturor timpurilor şi aşa mai departe.

Şi cum un post pe blog cu titlul „Obsesia” nu putea să se încheie altfel, ascultaţi Direcţia 5 – Obsesia:

18 thoughts on “obSeSia”

  1. Ar trebui sa incerci si Slayer, Savatage, Stratovarius, Steelheart, Sonata Arctica, Symphony X, Skid Row, Shadow Gallery, Silent Force, Saxon si multe multe altele ;) De fapt ai si in cercat din cele enumerate de mine, nu?

  2. Schema aSta cu „s” a fost mai Simplu de inteleS. In Schimb, am vazut eu o cheStie misto la tv, cand unul era obsedat de „p”, si dupa ce S-a dreS, a inceput cu „d”. Sa Spunem ca anul aSta o Scoti la liman cu „s”, deSi Sunt multe cuvinte periculoaSe cu litera aSta, dar de la anul, Sa fii cu bagare de Seama! CapiSeSti?

  3. Spre surprinderea semenilor, slăbiciunea stupidă sau superstiţiile sâcâitoare similare speţei semnalate, sunt socotite semnele smintelii. Specialiştii sugerează, spre siguranţa suferindului, soluţionarea simptomelor specifice sub supraveghere strictă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.