TIFF, dubla trei :)

Am zis io că nu mai am nici o treabă cu TIFF, dar când eşti în Roma, nu poţi să nu faci ce fac romanii. În Cluj, mergi unde merg clujenii: la Gala TIFF şi la party-ul de după. Şi dacă te numeşti Sebastian Bârgău, îţi faci poze cu toţi marii actori români întâlniţi. Şi cine să facă pozele, dacă nu doamna Sebastian Bârgău? :D

Aşa că da, am fost şi la Gala de închidere TIFF, am văzut-o pe Claudia Cardinale, l-am pozat pe Florin Piersic, i-am aplaudat pe câştigătorii, premiilor TIFF [mai puţin pe Corneliu Porumboiu, pentru că filmul lui, „Poliţist, adjectiv”, chiar nu mi-a plăcut] şi am fost şi la cheful de după gală [thanks to Zoso].

În altă ordine de idei, în loc să văd filmul „Pescuit sportiv”, m-am plimbat prn Cluj, m-am rătăcit oţâră, dar până la urmă am ajuns în Piaţa Mărăşti, am întâlnit nişte omuleţi ochioşi de la Coca Cola şi am făcut multe, multe poze faine.

M-am bucurat să văd că fast-food-ul din Piaţa Mărăşti încă mai există, dar am fost surprinsă să constat că Sora Shopping Center e pustiu. Mai sunt câteva magazine la parter, iar la etaj toate spaţiile sunt de închiriat. Deci de acolo au plecat chiriaşii. Trist. Am mai intrat şi în magazinul Central, renovat, cu aer condiţionat, standul Farmec „prima la dreapta”.

Mai multe mâine, azi sunt prea obosită să mai scriu ceva.

5 thoughts on “TIFF, dubla trei :)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.