Am fost în vizită în Toscana și nu aș mai fi plecat…

În general, nu îmi place să mă întorc într-un loc pe care l-am vizitat deja, doar dacă mi-a rămas la inimă sau nu am apucat să îl vizitez „așa cum se cuvine”. În Italia m-am întors pentru că data trecută când am fost, am mers pentru trei nopți și am stat opt, din care nu am înțeles mai nimic. Acum am mers în Florența strict cu scopul de a fi turist și nu după vreo mașină. Într-un timp relativ scurt, am reușit să văd o grămadă de locuri pe care cred că oricine ar trebui să le viziteze o dată în viață: Domul din Florența, Ponte VecchioTurnul din Pisa, orașul medieval Volterra (mare surpriză, o să vedeți și poze), o parfumerie care funcționează de 500 de ani, Palazzo Piti și câte și mai câte. Și da, am gustat din vinurile și brânzeturile locale. Chiar și dintr-o măslină crudă am mușcat, că doar nu era să mă uit la ea și s-o cred pe cuvânt că e foarte amară. Este foarte amară!

leaning tower of pisa

În total, am făcut câteva sute bune de poze, am umblat pe jos cât nu umblu într-o lună acasă, la Hunedoara, mi-am cumpărat chestii despre care o să vă povestesc și am rămas profund impresionată de frumusețea acestui oraș care nu se prea află pe lista destinațiilor la care visăm noi, românii.

O să îmi dați dreptate când spun că merită să vizitați Florența, dar întâi trebuie să îmi revin, am o mulțime de poze de prelucrat, de video-uri de lipit (mă rog, pe asta o face Sebi) și mai ales somn de dormit!

Deci nu am fugit din țară, nu m-am lăsat de blogging, doar că am avut o perioadă foarte aglomerată și după ce mă odihnesc puțin, revin cu forțe proaspete și poze și mai ales impresii. Sau impresii și mai ales poze? Nu știu, o să vedeți. :)

Promit câte un articol pentru fiecare obiectiv în parte, chiar merită efortul meu de a le scrie și al vostru de a le citi. Mulțumesc că ați trecut pe aici!

5 thoughts on “Am fost în vizită în Toscana și nu aș mai fi plecat…”

      1. Corect, ti se face dor de casa ta. Dar cred ca daca am avea posibilitatea sa ne cumparam o casa intr-o alta tara, cu siguranta nu ni s-ar mai face dor de Romania. Sau cel putin din punctul meu de vedere.

      2. Eu încă nu mă văd plecând de aici, cel puțin nu foarte aproape. M-aș duce în SUA, să fiu sinceră, acolo sunt alte oportunități, alte salarii, altă mentalitate etc. Dar nici de asta nu sunt sigură 100%!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.