CONCURS: Anul ăsta, TP-LINK ne face vacanța mai frumoasă

Cine are nevoie de o cameră de supraveghere? Păi… în general persoanele cărora le place să dețină controlul, cele care își fac griji pentru casa/bunurile lor, cele care au animăluțe de companie acasă și cele care, odată plecate în concediu, vor să se asigure că totul e în regulă acasă ori la birou.

Nu cred că trebuie să fac eu apologia camerelor de supraveghere – cine le are știe cât sunt de utile și cine nu le are nu știe ce pierde. 

De exemplu, eu am primit de la TP-LINK, în teste, o cameră video de supraveghere. Camerele de supraveghere au evoluat, din fericire. Mereu, când vedeam la TV sau pe Internet imagini filmate în magazine jefuite sau prin parcări în care au fost lovite mașini, mă întrebam de ce naiba nu se înregistrează imaginile alea la o calitate mai bună. Până la urmă, cât de scumpă poate să fie o cameră de supraveghere de calitate?

Ele nu sunt scumpe, problema intervine cu stocarea imaginilor. Când filmezi HD, îți trebuie spațiu ca să păstrezi imaginile capturate în ultimele 24 de ore, de exemplu. Din fericire, pentru modelele sale, TP-LINK pune la dispoziție streaming gratuit în cloud. Asta înseamnă că poți vedea de oriunde ce se întâmplă la tine acasă, cu condiția să ai Internetul pornit acasă și să ai acces la Internet în locul de unde vrei să verifici camera.

Odată cumpărată camera, îți instalezi pe smartphone aplicația tpCAMERA: iOS/Android și de acolo poți controla camera. Practic, odată instalată, pe ea se aprinde un led verde care indică faptul că funcționează (și emite). De aici încolo, tu nu mai trebuie să faci nimic, totul se controlează în cadrul aplicației. Dacă nu ai smartphone și îți place s-o arzi clasic, poți vedea imaginile pe site-ul TPLINKcloud.com.

Problema cu site-ul… sunt două: nu poate fi accesat de pe telefon (nu se văd imaginile) și nu poți înregistra în timp real, poți doar să vezi ce se întâmplă sau, mai bine, ce nu se întâmplă la tine acasă.

Apropo de asta: de fiecare dată când mă uit la streaming, mă încearcă tot felul de sentimente. Uneori mă uit din altă cameră, alteori sunt plecată de acasă și de fiecare dată mă întreb, speriată: și dacă văd că se mișcă ceva, ce fac???

camera tp link night vision  camera tp link instalare  camera tp link arhiva

Totuși, liniștea sufletească pe care ți-o dă gândul că poți oricând să intri pe net și să vezi ce se întâmplă la tine în casă este neprețuită. Iar pentru proprietarii de animăluțe care rămân singure acasă, cred că o astfel de cameră e mană cerească: în sfârșit, se dezleagă misterul lucrurilor mutate prin casă, pe care pisica susține că nici nu le-a atins!

Pentru că nu sunt egoistă, atunci când am cerut acest gadget în teste, i-am rugat pe cei de la TP-LINK să îmi ofere câteva premii și pentru voi, cititorii mei. Așa că am primit încă o cameră video identică plus alte trei super-gadgeturi menite să ne facă vacanța mai frumoasă.

Despre camera de supraveghere TP-LINK NC250 vă mai spun doar că filmează HD (720p), are două moduri: zi/noapte (iar în infraroșu se vede foarte bine și foarte clar ce se întâmplă în încăpere, chiar dacă ochiul uman nu percepe decât beznă)

Iată gadgeturile TP-LINK care anul acesta vă vor face vacanța mai frumoasă:

MIFI: TP-LINK LTE-Advanced Mobile Wi-Fi – M7300

Foarte simpatic MIFI-ul ăsta: e un router wifi portabil, căruia tu îi dai net 4G de pe o cartelă SIM (e timpul să pui la treabă abonamentul ăla cu țșpe giga incluși, de la DIGI!), iar de acolo poți fi eroul prietenilor tăi, în special în concediu. Sigur, suntem în 2016, toate barurile și cafenelele trebuie să aibă wifi gratuit, nu? Da, doar că odată ieșit din țară, de obicei dai peste localuri unde trebuie să te înregistrezi sau să accepți niște termeni și condiții ca să poți naviga pe net, pe când un mifi îți dă libertatea de a naviga oriunde, oricât îți permite abonamentul. Nu vă povestesc cum mi-a făcut telefonul în concediul din Italia, când m-am conectat la toate dubioșeniile de wifi-uri, și a trebuit să îi dau un reset în urma căruia am pierdut niște filmări… :(

Se pot conecta până la 10 device-uri simultan, adică laptop, telefon, tabletă și tot mai rămân șapte locuri la masa bogaților cu Internet la purtător! Mifi-ul are o baterie de 2000 mAh. Este compatibil cu toate frecvențele 4G utilizate de operatorii din România (inclusiv TDD/2600 MHz/banda 38 și alte frecvențe FDD), capabil de rate de download de până la 150 Mbps.

Dispozitivul este prevăzut cu slot pentru card microSD de până la 32GB, pentru a partaja wireless cu prietenii fotografii, filme și muzică. Totodată, poate fi folosit pentru a conecta desktop-ul la rețeaua 4G, cu ajutorul portului microUSB. Routerul poate fi ușor accesat și administrat direct de pe smartphone sau tabletă, prin aplicația tpMiFi disponibilă pentru iOS și Android. Astfel, utilizatorul poate seta limite de trafic, poate controla accesul la rețea al dispozitivelor din proximitate și poate trimite fișiere din sau pe cardul microSD. Produsul este disponibil la prețul recomandat de 570 de lei (TVA inclus).

CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE: NC250

Cum vă spuneam, partea cea mai faină la camerele de supraveghere TP-LINK nu este rezoluția de 720p. cât faptul că imaginile sunt în cloud, iar tu poți vedea de oriunde ce se întâmplă acasă.

camera NC250

Pentru o vacanță liniștită, fără teama că locuința ar putea fi ținta musafirilor nepoftiți, TP-LINK extinde gama de camere de supraveghere Wi-Fi N150 Mbps Cloud cu două noi modele: NC210 și NC230. Ambele filmează HD, oferind imagini clare și detaliate, compresie H.264 pentru streaming-ul clipurilor fără a avea nevoie de multă bandă. Camerele se instalează rapid și pot fi accesate de pe orice dispozitiv mobil cu ajutorul aplicației tpCamera.

Cu funcție de detecție a mișcării și zgomotului, camerele trimit alerte pe telefon, utilizatorul fiind în permanență la curent cu ceea ce se întâmplă în zona supravegheată. NC230 asigură, în plus, filmare pe timp de noapte. Atenție, nu toate modelele au motion detection!

Cele două modele vor fi disponibile la prețurile recomandate de 249 lei (TVA inclus) pentru modelul NC210, respectiv 279 lei (TVA inclus) pentru modelul NC230. Eu am de oferit un model NC250, adică exact ca modelul testat de mine.

POWER BANK 5200 mAh

Despre bateriile externe ce ar fi de zis, în afara faptului că sunt awesome atunci când nu ai acces la o priză sau când vrei neapărat să te duci la vânare de Pokemoni, chiar dacă telefonul are bateria descărcată?

Bateria cu celule LG premium specifică întregii serii de power bank-uri Vivid asigură o durată de viață mai îndelungată dispozitivului, 500 de cicluri de încărcare-descărcare și capacitate extinsă chiar și la temperaturi reduse. Astfel, power bank-ul oferă cu până la 30% mai multă energie chiar și în anotimpul rece. Totodată previne pierderile de energie la încărcare pentru a alimenta mai multe dispozitive, într-un timp mai scurt. Cu ajutorul tehnologiei Smart Charging, timpul de încărcare scade cu până la 65%. Reîncărcarea completă a bateriei durează doar 2,4 ore cu un încărcător de 5V/2.4A, față de 4,5 ore cat durează reîncărcarea altor echipamente power bank cu capacitate similară, dar care suportă doar încărcare la 5V/1A.

BOXĂ PORTABILĂ GROOVI RIPPLE

Uff, despre boxa asta nu știu ce să vă zic. E în cutie, sigilată, la fel ca toate celelalte premii pregătite pentru cititori. Doar că, în opinia mea, arată cel mai bine dintre toate. E neagră, cu linii elegante, și are specificații tehnice care o fac numa’ bună de luat în concediu!

Groovi&TL-PB5200_768x768

Boxa are un mâner care o face ușor de transportat și care poate fi folosit și pe post de suport. Are unghiul perfect pentru redarea muzicii atât în interior, cât și în aer liber. În ciuda calității foarte bune a sunetului (așteptăm câștigătorul să ne spună cum e!), boxa este foarte mică. Bateria asigură până la 240 de minute de muzică. Patru ore – nu e rău deloc! Se conectează prin bluetooth la smartphone, tabletă, laptop și se poate îndepărta până la 20 de metri fără să piardă semnalul.

Detalii tehnice, „culese” de pe cutie: Bluetooth versiunea 4.0, Frequency response 120Hz-20KHz, max. power output 4W, signal-to-noise ratio >65dB, capacitatea bateriei (Li-Ion-polimer) 3.7V 750 mAh, încărcarea se face în două ore, funcționează apoi timp de patru ore, la distanță de 20m. Dimensiuni: 103x94x37 mm, greutate 175g.

CONCURS sau GIVEAWAY – spune-i cum vrei, e cu premii de vacanță, yay!

Ofer toate aceste produse unui număr de PATRU cititori care-mi vor spune, într-un comentariu, de ce își doresc gadgetul pentru care comentează. Cine mă convinge îl primește, alegerea o fac eu, sunt subiectivă și dacă vor fi foarte multe povești faine din care îmi va fi greu să aleg, atunci voi recurge la tragerea la sorți, pentru că random.org nu are suflet și nici nu varsă lacrimi (nici de bucurie, nici de tristețe) pentru nimeni. :)

Pentru că sunt patru produse, vor fi patru câștigători. Puteam să le ofer pe toate unui singur norocos, dar am preferat să fac patru oameni fericiți decât pe unul singur! Vă rog să participați lăsând un comentariu sincer, la începutul / sfârșitul căruia să spuneți pentru care gadget concurați. Îmi va fi mult mai ușor să le urmăresc, la sfârșit. Ca să nu existe neînțelegeri, le vom numi după cum urmează:

 • cameră de supraveghere
 • boxă portabilă
 • mifi 4G
 • baterie externă

Concursul se încheie miercuri, 27 iulie 2016, la ora 23:59 AM. Premiile sunt oferite de TP-LINK, costul transportului (doar în România) îl suport eu. Dacă un câștigător nu va răspunde la e-mail în termen de trei zile, îmi rezerv dreptul de a alege pe altcineva.

Ca fapt divers, dacă vă place de noi, puteți să dați câte un like paginilor de Facebook TP-LINK și Denisuca.com blog, dar nu e musai. SUCCES!

ALT CONCURS – Alte 50 de premii puse la bătaie în campania „TP-LINK și PC Garage te pregătesc pentru vacanța de vară!”

TP-LINK împreună cu PC Garage lansează campania „TP-LINK și PC Garage te pregătesc pentru vacanța de vară!”, prin care premiază săptămânal clienții care achizionează unul din cele peste 30 produse înscrise în campanie, din categoriile: routere din gama Archer, camere IP, range extendere și dispozitive MiFi. Campania se derulează în perioada 4 iulie – 5 august a.c, iar regulamentul complet poate fi accesat aici.

66 thoughts on “CONCURS: Anul ăsta, TP-LINK ne face vacanța mai frumoasă”

 1. Camera video de supraveghere ar fi foarte utila pt mine. Mi-au furat bicicleta o data și trotineta a doua oara din boxa de la bloc. E o boxa comuna și as monta acolo camera de supraveghere. As pune și afiș cu spațiu supravegheat video… doar doar as scăpa de problema, ca de vecini creștini…mai greu.

 2. La drum lung, în mașină, când toată lumea are pe device-uri setat wifi de acasă, e mai ieftin să dai net la toți din mifi decât să plătești abonamentul de date. Ca să nu mai spun că cel mai bun babysitter in călătorii este youtube (evident sub supraveghere) care deja oferă ca si sugestii oricum doar desene animate. Rezumat: concurez pentru mifi 4g

 3. POWER BANK 5200 mAh ar fi numa’ bun. Am schimbat telefonul si asta nou are bateria în jumatate fata de celalalt… deh, specificatii mai bune, mai subțire, dar zgârci la mAh…

 4. Camera video de supraveghere mi-ar di utila mai ales în momentele când plec de acasă și sunt stresat mereu să nu crape acvariul si sa se reverse sute de litrii de apa prin casă și să rămână așa zile întregi :)

 5. Boxa portabilă pare unul dintre cele mai interesante produse de mai sus, mai ales că de curând cei mici mi-au spart telefonul mobil dorind să asculte muzică. Nu vreau să-ți povestesc despre nervii mei în momentul în care am văzut un telefon proaspăt achiziționat… bucăți. Consider minunată ocazia de „a lua” cu noi sunetul caracteristic unui sistem de mari dimensiuni, fara a depinde de cabluri sau alte lucruri care ne limiteaza. Una dintre salvările mele viitoare o reprezintă o astfel de boxă, dacă nu salvarea mea… măcar a telefonului mobil. :D

 6. MIFI pentru că mă duc des la sat, unde soluții de internet fiabil nu au ajuns. Şi pentru că serile devin o adevărată dramă când culeg copilul de pe străzi şi începe o litanie de se zguduie pereții: „dar eu ce fac în casă?!” Ştiu, e jalnic să faci educație cu internetul, dară nu avem ce face: astea-s vremurile, ne adaptăm :)

 7. Eu imi doresc de multa vreme o camera de supraveghere ca sa pot sta linistita atunci cand plecam in concedii. Desi in general eu nu sunt atat de panicata, sotul a reusit sa-mi bage-n cap ideea ca am fi mult mai „safe” daca ne-am instala un sistem de monitorizare. Locuim la casa, iar vecinii nu-s chiar cele mai dragute persoane, asa ca nu ma pot baza pe ei in caz de se-ntampla ceva, pentru ca stiu sigur ca n-au nici o intentie sa-mi apere mie locuinta de hoti sau persoane rau intentionate. Vara trecuta, in miezul zilei, mi-a fost furat covorul pe care il asezasem pe bara, in fata portii. Mi-am invatat lectia si nu mai fac asta, dar mi-ar prinde bine gadgetul tau. :)

 8. TP-LINK NC250 – CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE pentru a tine sub control activitatile casnice de la distanta aceasta camera este ideala.s Socarea cloud si accesul de pe un mobil face ca problemele cu parintii in varsta sa fie ameliorate. Ce este mai placut decat sa ai subcontrol si langa tine mereu parintii. acesta este motivul pentru care imi doresc camera TP-LINK NC250 – CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE

 9. Mi-as dori foarte mult boxa portabila, de câte ori urcăm la Cernisoara suntem puțin rupți de „realitate” în sensul că nu avem posibilitatea de a folosi telefoanele mobile, nu avem net nici tv.Si atunci ar fi fain să poti asculta muzica in timp ce tai iarba sau îți bei cafeaua cu prietenii.

 10. Telefonul meu mobil a inceput sa-si piarda una dintre calitatile sale esentiale, si anume mobilitatea, fiind tot timpul conectat la un charger din cauza autonomiei scazute a bateriei. Frustrant este ca il am de mai putin de un an si m-am straduit temeinic sa am grija atat de el, cat si de ciclurile sale de incarcare si in ciuda respectarii tuturor indicatiilor avizate, bateria tot ma lasa la greu. Mentionez ca nu abuzez chiar de toate functionalitatile sale, desi Waze imi este un bun camarad si ma ajuta mult sa nu ma ratacesc prin oras. Long story short: imi doresc sa cred ca o baterie externa i-ar reda mobilitatea telefonului meu :)

  1. E o idee, dar să știi că ieși mai ieftin (dacă ai bateria înlocuibilă) cu o baterie nouă. Eu fix asta am făcut, bateria mea făcea figuri și la 20-30 la sută se restarta telefonul din senin, așa că am luat una nouă și acum telefonul e ca nou!

 11. Sunt client vechi al marcii TP-Link, am in familie (adica inclusiv bunici si sora) 3 routere si un adaptor WiFi de la TP-Link, de care suntem multumiti pe deplin. Routerele nu au fost niciodata resetate si nu si-au pierdut parolele niciodata in cei peste 5 ani de utilizare, chiar daca au fost scoase din priza accidental sau s-a luat curentul. Fac fata cu brio la conexiuni multiple si simultane de pe smartphone, tableta, televizor WiFi. Nu este advertorial sau reclama, ci un client chiar cu adevarat multumit de aceste produse cumparate cu preturi extrem de accesibile si fiabile.
  Camera video este produsul pe care mi l-am dorit de cand m-am mutat in alt apartament, pentru a-mi supraveghea baietii care stau acasa singuri cam 2-3 ore, dupa ce vin de la scoala. Am internet la munca si o fereastra deschisa intr-un colt, unde sa vad ce nazbatii (nu) fac, ar fi extrem de utila pentru linistea sufletului meu. Nu am pe cineva de incredere sa stea cu ei pana ajunge sotia, si apartamentul este nedecomandat, deci cred ca acest gen de camera acopera bine multe unghiuri.
  Succes tuturor participantilor!

 12. Mi-ar fi utila camera video. De ce? Pentru ca 2 pisici, un copil si o nevasta. Glumesc, dar din cand in cand trebuie sa mai stiu ce face nou venita in familie, mai exact sa vad ce face, nu doar sa o sun si sa o stresez mereu pe ma-sa.
  Bonus: stiu cand sa scriu cu un „i” si cand cu doi „i”

 13. Eu vreau boxa :) O vreau pentru că nu m-a dus mintea să-mi scot din casă niște fire și acum de câte ori stau la grătar parcă aș vrea niște muzică bună.

 14. Boxa portabila este obiectul dorit!Buna atunci cand fac mancare sau curatenie(castile ma incurca fiindca port aparat auditiv),in masina cand nu am semnal radio sau pur si simplu asa,cand vreau sa ascult melodiile care imi plac,cu multi decibeli.

 15. Buna Denisa. De cand a inceput nebunia cu Pochemonii, baiatul meu in sfarsit face miscare. Nu a avut niciodata inclinatii spre sport dar acum vine fericit acasa pentru ca a batut la pas orasul (desi nu este sport ceea ce face dar e miscare). Din nefericire nu poate sa se bucure foarte mult pentru ca bateria nu ii permite, trebuie sa vina acasa si sa stea doua ore pana cand se incarca telefonul. Bateria externa ar fi un plus de bucurie pentru mine personal fiindca il voi vedea pe el foarte fericit.

 16. In curand voi fi nevoita sa las bebelusa cu bona. Din acel moment si pana la facultate :p mi-ar place, ca si de la serviciu, sa o vad ce face. Cand va incepe gradinita, poate le-o imprumut lor, sa o vad si acolo :p
  Deci, optez ptr camera video.

 17. imi doresc camera de supraveghere pt ca in curand voi fi mama si mi-as putea supraveghea copilul atunci cand se va naste. Ar fi o mana de ajutor pt mine

 18. ideea e atat de simpla, incat necesita un efort sinaptic liliputan : sunt FAN antena 3 si tot ce presupune politica lor editorialista. Pt a dovedi asertiunea, am fost singurul participant sub 86 de ani si cu dentitie completa care am participat la mitingul lor de sustinere. Ergo, aspirand la o experienta completa si profunda ( no pun intended ), am nevoie viscerala de acea boxa portabila, pt a fi capabil sa ascult cele mai infime oscilatii ale timbrului vocal al moderatorilor, toate modulatiile vocale ale magistralului domn Gadea cand face vreo referire la adresa nu mai putin ilustrului domn profesor. Cu un imperceptibil tremurat de buze, va salut respectuos!

 19. Imi doresc tare mult MIFI. De cate ori plec din tara vin cu cost suplimentar mare din cauza ca intru pe net. Sotul tot timpu ma cearta, zice ca stau toata ziua pe bloguri si el trebuie sa plateasca ditamai factura.
  Il mai domolesc cand ii povestesc cate lucruri utile am descoperit pe ele.

 20. Am o casa nelocuita la tara. Prin aprilie s-au apucat de modernizat drum si introdus canalizare si apa iar media saptamanala nu depaseste 6-7 metri.
  Firme de „2 lei”, contract dat pe perioada mare, se lucreaza 2-3 ore pe zi, apoi abandoneaza cateva zile, muncitori cu lopata, fara sef de lucrare, fara utilaje.
  Mi-ar fi deosebit de utila camera de supraveghere sa o montez in spatele ferestrei sa pot arunca o privire catre drum, sa observ cand se apropie de casa mea(pentru ca spusele/programul muncitorilor se schimba haotic), astfel incat sa ma deplasez la fata locului..sa ma pot conecta la apa si canal pentru ca apoi se presupune ca ar urma asfaltare si ar fi mai problematic.

  1. @Ionut: Să știi că și eu am vrut să o pun pe a mea în geam, să bată spre parcare. Numai că având termopane, când afară e întuneric, led-ul / led-urile camerei încurcă, în sensul că se reflectă în geam și nu se mai vede nimic. Ziua e OK, dar noaptea, nu.

 21. Imi doresc mult boxa Groovi Ripple, pentru ca am si eu vecini… ca tot romanul, si acesti vecini au gusturi muzicale radical diferite de ale mele. Adica mie imi place muzica buna, ascult si melodiile care sunt in trend acum, dar am zile cand chiar nu vreau sa aud de 30 de ori melodia cea mai recenta a lui Enrique Iglesias ori jumatate de zi sa ascult numai muzica lautareasca (era sa scriu m-a-n-e-l-e dar nu vreau sa se duca comentariul in spam!).
  Peretii apartamentelor sunt subtiri, uneori ii aud pe vecini facand lucruri (si odata cu mine, ii aud si copiii), asa ca de cele mai multe ori ma vad nevoita sa pornesc televizorul doar ca sa nu mai aud zgomotele „de fond”. La televizor nu sunt intotdeauna lucruri care sa merite vazute sau ascultate, asa ca mai tot timpul ma enervez si il inchid. Si imi pun muzica de pe telefon, dar aici e o problema: se aude rau. M-am gandit sa im iau o boxa portabila, insa m-am impotmolit cand am vazut cat este de bogata oferta magazinelor. Pur si simplu nu stiu ce sa aleg. Asa ca sa stii ca mi-ai face viata mai usoara daca ai alege tu pentru mine… comentariul meu sa fie cel castigator!
  Sa ne unim impotriva vecinilor nasoi! Iti multumesc!

 22. De vreo doi ani vreau sa imi cumpar niste camere de supraveghere. In primul rand din cauza cainelui. Este extrem de stresant sa pleci de acasa si sa lasi cainele singur, chiar daca e in curte. de cate ori plecam undeva si stam mai mult sau stam pana noaptea tarziu, apar intrebari de genul „oare ce face Mia? E bine? Mai stam?” Sa nu mai vorbesc de cazurile cand incepe sa ploua sau tuna afara. Atunci draga mea nevasta se uita din 5 in 5 minute la ceas, pana cand ma prind eu ca ar trebui sa mergem acasa, sau urmeaza sa o vad ca pleaca pe jos :))
  Ma tot uitam la „ofertele speciale” de kit-uri cu camere + DVR. Sunt camere destul de slabute calitativ, dar pentru home use sunt ok. La 6-700 lei, gasesti chiar si la Lidl sau Penny Market. Doar ca „distractia” nu e chiar asa ieftina pe cum pare la prima vedere. Lucrul pe care nu ti-l spune nimeni in mod direct, e ca mai ai nevoie pe langa kit-ul in sine, de HDD, cabluri, mufe, etc. Chiar saptamana asta am montat la clubul moto 3 camere de supraveghere. Intr-adevar, am avut putine pretentii la calitate, si am ales niste camere full HD, cu infrarosu care bate 40m, cu microfon, la 180lei buc. Camerele +DVR-ul au fost cam 1000lei. Si dupa aia am inceput: 400lei HDD, 300lei cabluri, 100lei mufe+transformator, suruburi, dibluri, patcablu, si o gramada de maruntisuri, care in total au mai costat cat kit-ul de camere, daca nu mai mult :))
  Bottom line, imi iubesc cainele, dar parca nu as lucra o luna intreaga, doar ca sa imi dau salariul pe camere. Asa ca daca vrei sa faci mai frumoasa viata unei cateluse, accepta donatie o camera de supraveghere, si promite sa-ti fie recunoscatoare :P

 23. Chiar de ce aş dori o cameră de supraveghere? Să vedem ce fac copii când sunt singuri acasă. Să o montez la casa de la țară să văd ce nebun tot intră şi răscoleşte totul în jur.

 24. Baterie externa – pentru ca am un smartphone la care ma tine bateria maxim 4h si toti prietenii mei sunt suparati pe mine. Motivul? Daca iesim in oras, trebuie neaparat sa stam inauntru la o masa langa care este priza pentru ca eu sunt constant cu bateria descarcata. Si afara e vara….si Piata Mica din Sibiu e plina de terase de care nu ma pot bucura pentru ca nu au priza :)

 25. Mie mi-ar prinde bine o camera de supraveghere WiFi. Casuta pe care am cumparat-o nu a avut prevazut un sistem de supraveghere video si va trebui sa cumpar macar doua camere WiFi. Dac-as castiga una, as cheltui mai putin :)

 26. Am patru pisici si un caine in casa. Iti dai seama cate se intampla in lipsa mea? Intotdeauna gasesc lucruri sparte, daramate, mutate din locul care le-a fost destinat. Dar nu acesta e motivul pentru care imi doresc o camera de supraveghere.
  Sehașela, maimutica cu cercei (sh – se haș – second hand) pe care am luat-o de cateva luni sub aripa-mi protectoare, a trecut printr-un pericol de moarte de curand. Ii facusem culcus in biblioteca, departe de ochii, ghearele si coltii jivinelor fioroase din apartament. In lipsa mea, a fost smulsa de pe raftul cu carti sf, tavalita pe podea si ascunsa in cuibul cainelui. Am sosit la timp acasa, tocmai cand Bruno se pregatea sa o opereze pe burta, convins probabil ca are cel putin apendicita. Mi-as dori sa aflu la timp cand se mai intampla asa ceva, sa pot interveni, caci nu vreau sa o pierd pe frumoasa Sehașela. :)))
  Regret ca nu stiu cum se pot pune poze in comentarii. Mutra ei cu siguranta te-ar fi convins. Dar poate fi vazuta prin online, cu un strop de rabdare. :)))

 27. Camera de supraveghere ar fi superrrr. Locuiesc la tara si mi-ar fi f.usor sa urmaresc ce se intampla acasa de la serviciu. Sa nu ma fure cumva vecinii..:)

 28. Camera video de supraveghere este dorinta mea. Cam as vrea sa vad ce se intampla in cameara copilului cand sunt la bucatarie, fara sa mai fie nevoie sa urc la etaj. Sau de ce nu.. sa vad cine imi mutileaza masina parcata dupa colt, fara sa fiu nevoita sa ies pe balcon din 5 in 5 minute.

 29. De unde să-mi încep povestea? E ” grele” cu astea, tată! Am un câine, un bulldog francez veritabil, pe care nu-l pot lăsa mai mult de două- trei ore singur, din cauză că îmi e frică de rigips mâncat, perie de wc roasă, mop distrus și soluții de casă înghițite, care stau pitite după părerea mea. Până aici nu-i nimic atât de grav. Ideea e că dacă plec la cumpărături, îl închid în living și când vin îl găsesc în toată casa. Unde este explicația? Cum deschide el ușa în living pentru că nu am reușit să ne dăm seama niciodată. Am o bănuială că s-ar împinge în ușă, dar tot nu reușesc să îmi dau seama cum ajunge în baie la toate lucrurile mele de casă.

  Îmi iubesc câinele și nu m-am gândit niciodată că aș avea nevoie de o cameră să-l supraveghez. Dar nu e o idee rea. L-aș lăsa singur mai des și aș mai face și eu altceva. Problema o voi pune altfel, dacă voi avea vreodată o cameră de supraveghere, voi fi mai ceva ca o polițistă. După ce că îi fac itp-ul soțului de câte ori prind ocazia, aiurea, din obișnuință și din dor de vremurile tinere, am să o folosesc și pentru supravegherea dânsului. Sunt curioasă de câte lucruri descopăr că face atunci când nu sunt prin zonă. Voi fi un fel de, ” vedeți că mami are și ochi la spate”. :))

 30. Avand in vedere ca imi place sa calatoresc si ca merg destul de des la sora mea care locuieste in strainatate, mi-ar prinde bine MIFI.

 31. Mifi for president! Ca să ma dau pe net de pe motocicleta! Ca sa l pun in rucsac si sa ma trambalez unde vreau eu! Ca sa ma dau smecher cu motorul meu omnipotent si internetizat!

  Dau o maslina la schimb si promit sa intru zilnic pe denisuca.com de pe el!

  Amin!

 32. Solutia MIFI 7300 de la TP-LINK este exact ceea ce-mi lipșește din modestul meu pachet de gadget-uri intrucât mereu am probleme cu accesul la reteaua de internet când ma duc la Gugesti in vizita la soacră. Am ajuns să am de ales intre soacră si acces la internet iar tu ( ca viitoare soacra sâc) cred ca intuiesti ca nu e o alegere care să avantajeze omul :D
  Culmea e ca săptămâna viitoare intră soacra în concediu și cum soția mea cadru didactic are vara liberă, intenționează să ne ”mutăm” câteva zile să fie și ea alături de mămica ei. Nu știu cum să spun , dar decât să nu am acces la internet stând la țară, mai bine vorbesc cu șefii să mă cheme la serviciu zilnic ( nu in ture cum lucrez acum ) , să renunț la libere numai să am un ”motiv ” de a nu pleca din Focșani, din aria de accesare a internetului .
  Totuși nici munca multă nu-mi prea place atât cât îmi place navigatul pe internet , așa că vorbesc cu tine să mă ai în vedere la repartizarea premiilor puse în joc pentru acel Router Wireless TP-Link M7300, 4G, Portabil

 33. Denisuca sa stii ca si eu visez la plecari de acasa linistie…fie ele vacanta, fie doar o zi plina in care suntem amandoi plecati aproape de dimineata pana seara, iar scumpa noastra Miutza e acasa singura. Stiu ca nu e vorba de un copil cum e cazul altora, stiu ca pentru altii un catel este doar un animal, dar pentru noi Mia e copila noastra, e sufletelul nostru si e normal sa ne facem griji cand serviciul sau alte ocupatii ne tin departe de casa mai mult decat ne-am dorii. Traim intr-o lume uneori rea si as fi mult mai linistita daca as putea vedea ca acasa totul e ok, ca nimeni nu atenteaza la masina din fata casei, la usa/geamurile de la casa sau la binele Miutzei noastre.
  PS: promitem sa iti trimitem link cu imaginile ca sa iti tratezi si tu dorul de Mia :-)

 34. Santa Cachucha, baterie externa! Vreau de când am aflat că există și tot nu mă îndur!
  Poveste de înduioșat nu am, dar ca să nu dau „foaia goala la examen”, am să explic cum am aterizat eu la tine pe blog, exact astazi in ultima zi a concursului si de ce am mare nevoie de o baterie externa.
  Se face că de vreo 2 luni tremura inima in mine de primul sejur la mare ca adult. Am rezervat cazare, concediile s-au luat fix in sezon, atunci cand o camera costa pe noapte cat un salariu minim si am ajuns la capitolul transport. Achizitionat o prima tura de bilete dus de la agentia CFR, despre care doamna de la ghiseu s-a aratat tare incantata „slava domnului ca ati prins locuri jos” (prima oara la cuseta, ca nu prea imi venea sa fac un drum de 10 ore in capul oaselor). Revenind, concluzia din capul meu: „sa ma fereasca al de sus de locuri SUS”.
  Buba cea mare e ca trenul de intoarcere pleaca la vreo 10 ore dupa ce trebuie sa facem check-out-ul. Am cantarit, ne-am sfatuit, ne mai intoarcem cu trenul, mergem pe jos :) , luam alta legatura, si atat am stat noi si ne-am codit, am ajuns sa nu mai gasim decat bilete la cuseta SUS.
  Ergo, google search cum functioneaza lucrurile la cuseta, dat de articolul tau si ce sa vezi, a plesnit inima in mine si mai tare ca am aflat ca si jos e rau. =)))))))
  Oricum, felicitari pentru articol, „m-ai scos din foame” cu cateva informatii despre ce inseamna mersul la cuseta (fie sus, fie jos) si cu siguranta ai ajutat multi oameni la fel de necunoscatori ca mine.
  Si uite asa mi-a placut mie cum scrii si am zis sa mai citesc cate ceva de pe blog. Si am ajuns la give away. Si baterie externa! Musai necesar ca deh, 10 ore de umblat haihui la mare dupa check-out, inca 10 ore cu trenul, fara batgerie externa telefonul meu isi va da obstescul sfarsit de vreo 5 ori.
  Deci…baterie externa! :)

 35. Camera de supraveghere pentru a reactiona in caz de inundatie sau spargere. Mai ales ca vecinii si-au facut un obicei sa ma inunde cand sunt in concediu…

 36. Hmmm… camera de luat vederi este exact ce imi trebe pentru camera fetelor … :) este o idee grozava de a le supraveghea fara a fii mereu nevoie sa fiu cu ochii in patru dupa ele..Macar in casa sa stau si eu mai linistita .. :)

 37. Hahahahahahaha, bine ca a dat Vali Crintea share sa vad si eu ce „dureri ” are !
  Denisa, daca nu prinde Vali premiul poate bifez eu boxa portabilă şi promit să o utilizeze doar el , eu punându.i muzica preferată atunci când stă in vizită la mama , să.i treacă dorul de internet :)
  Boxă portabilă să fie !

 38. Bateria externa mi-ar fii foarte utila, folosesc foarte mult telefonul mobil, acasa si la lucru, din cauza asta bateria lui a cam scazut din intensitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.