Tutun unguresc + tuburi = ţigări la jumătate de preţ

NU VÂND TUTUN! Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare. Nu am tutun de vânzare.

Sper să fie clar pentru toată lumea şi să nu mai apară comentarii în care să mi se ceară un preţ pentru tutun. NU VÂND TUTUN!

Atenţie! Acest articol este doar pentru fumători. Nu vă apucaţi de fumat, e un obicei prost, care vă mănâncă banii şi sănătatea! Dacă eşti tânăr şi te gândeşti să te apuci de fumat, nu o face. Nu o să pari mai cool,  o să miroşi ca o scrumieră, o să-ţi pută hainele şi părul a fum de ţigară, îţi vor cădea dinţii şi îţi vor apărea riduri pe faţă. Serios. Am fumat cinșpe ani și știu ce vorbesc. Mă mințeam că mă pot lăsa oricând, apoi îmi spuneam că mie chiar îmi place să fumez – sigur, îmi plăcea că mă calma, mă ajuta să mă simt „normal”. Dar te poți simți normal și fără să fumezi, trebuie doar să te lași sau, și mai bine, să nu te apuci. Și îți rămân bani pentru alte vicii!

tutunTatăl meue mereu la curent cu toate noutăţile din mai toate domeniile. De la el am aflat prima dată de panourile radiante, el mi-a explicat ce-i ăla OSB [plăcile acelea din rumeguş presat sau ceva asemănător] şi mai sunt multe pe listă. Cea mai recentă schimbare din viaţa mea: ţigările făcute de noi, care le-au înlocuit pe cele cumpărate, la pachet.

Să vă explic: doi fumători, aproximativ trei pachete pe zi, treizeci de zile, preţuri tot mai mari. Nu ştiu cum le-a găsit, dar atâta a căutat pe Internet până a dat de ele: tutunul Austin la cutie de 150 de grame şi tuburile [ţigări goale cu tot cu filtre] Sopianae. Adăugaţi la astea un aparat de umplut ţigări şi scădeţi cam jumătate din costul total al ţigărilor. Să tot fie vreo şapte luni de când ai mei fumează ţigări făcute de ei.

Chestia e că până să dea de filtrele Sopianae, ai mei foloseau filtre Club Elegant. Or avea ele „Elegant” în nume, dar sunt nişte mizerii. Sopianae, în schimb, au filtru de cărbune [sau cum s-o traduce King size aktív szenes filter] şi bschimvă total gustul tutunului – în bine, adică îl fac mai uşor de fumat. Deci o primă lecţie învăţată pe banii lu’ Tata: filtrul e foarte important, poţi să ai cel mai bun tutun, dacă-l „injectezi” într-un filtru ieftin, tot Snagov o să fumezi. 

filtre sopianae1

Filtrele astea sunt de două ori mai scumpe decât Club Elegant sau orice altă marcă de filtre, dar zău că îşi merită toţi banii. Nu se simte absolut nici o diferenţă între ţigările din comerţ şi cele făcute de mine. Mă rog, mă refer la gust, că la buzunar se simte: ţigările pentru o lună mă costă jumătate din cât mă costau zecile de pachete de Lucky Strike pe care le cumpăram înainte.

Încă un avantaj: filtrele cumpărate „vrac” nu sunt tratate cu nu-ştiu-ce-lipici ca să se stingă. Îmi închipui că nu mai e mult până când UE o să ne bage o reglementare în sensul ăsta şi-o să trebuiască tratate şi filtrele cu soluţia anti-incendiu. Până atunci, facem stocuri. :D

tutun sopianae si austin

Dar cel mai mult îmi place că pot să îndes tutunul cum vreau eu: dacă vreau ţigări mai uşoare pun mai puţin tutun în aparat, dacă le vreau tari, pentru de dimineaţă, pun mai mult tutun. Atenţie, nu foarte mult, că devin nefumabile!

După ce am fumat tutun Winston şi Pall Mall cumpărat vara trecută din Belgia şi Austin şi Sopianae din Ungaria [fabricat de British American Tobacco Group], am ales Sopianae. Nici nu ştiu să explic de ce, poate şi din cauza ambalajului; mi-or plăcea mie cutiile, dar atâtea cutii de Austin au luat calea coşului de gunoi în casa asta că m-am cam săturat de ele. Tutunul la pungă e mai uşor de cărat când am de mers undeva şi n-am ţigări făcute. O, da, am cărat după mine tutun, filtre şi aparat şi în Austria şi nu m-am jenat să-mi fac ţigări seara, când alţii stăteau la o poveste sau scriau pe blog.

tigari facute de mine

Acum sunt în căutarea unei tabachere faine. Cutia de mai sus o am de la ceaiul care înfloreşte pe care l-am testat împreună cu colegii anul trecut. Încap în ea cam 25 de ţigări, dar prea e rotundă şi mare.

Cam asta ar fi, pe scurt, povestea care ar putea să poarte titlul: „Cum am renunţat să mai cumpăr ţigări şi să plătesc, astfel, statului accize, taxa pe prostie, taxa pe viciu, taxa pe mama mă-sii”. Fericiţi cei ce locuiesc aproape de graniţa cu Ungaria, pentru că nu-i mai costă şi drumul până la Makó sau Szeged!

tigara in curs de facere

tigara facuta

Dacă vi se pare o soluţie rezonabilă pentru a scădea costul ţigărilor şi aveţi drum prin – sau locuiţi în – Oradea ori în împrejurimi, probabil ştiţi că imediat după vama Borş, literalmente prima la stânga, este micul sat unguresc Ártánd. Intraţi, mergeţi câteva sute de metri şi odată ajunşi în centru veţi vedea, pe dreapta, un Dohánybolt. Nu vă faceţi griji, scrie şi în română „Tutungerie”, iar vânzătorul nu doar că vorbeşte româna, dar acceptă şi plata în lei. Sau forinţi. Sau euro. Cum aveţi.

Legal, aveţi voie să aduceţi în România un kilogram de tutun/persoană. Deci nu vă învăţ nimic ilegal, doar vă arăt cum puteţi să daţi mai puţini bani statului şi să fumaţi în continuare. Altfel… cât mai e pachetul de ţigări?

Nu uitați că gura unui fumător miroase mult mai urât decât cea a unui nefumător. Spălați-vă pe dinți.

189 thoughts on “Tutun unguresc + tuburi = ţigări la jumătate de preţ”

  1. Buna seara. Sunt si eu interesat de niste tutun de care aduceti dvs din ungaria. Nu cantitate mare, pentru ca iau doar pentru consum personal. Daca puteti sa imi spuneti cum putem lua legatura, eventual sa imi spuneti ce tutun si la ce preturi. Multumesc.

 1. Pe vremea când am scris eu postul respectiv așa era, dar între timp m-am mai deșteptat și eu și le-am descoperit chiar pe astea pe care le lauzi tu acum. Sunt de N ori mai bune ca cele pe care le foloseam eu până în acel moment. N-m mai făcut update la post pentru că am uitat, dar mă bucur ca ți-ai adus tu aminte, așa să mai vadă și săracii fumători că pot să-și îmbunătățească puțin viciul :)

 2. totusi un nr de telefon sau un email al providerului tau de tutun( daca ai pe cineva si nu te duci tu la unguri sa-ti cumperi) ar fi apreciat!

  merci!

  1. Subscriu :)
   Si eu as prefera sa cumpar tutun dar trecut prin cat mai putine maini ca sa zic asa.
   Sa dau comanda direct de la Unguri, daca are cineva un mail sau un numar de telefon.. adresa mea de e-mail este [email protected]
   Ma intereseaza sa cumpar atat pentru mine cat si pentru cativa prieteni

 3. gasiti tutun pentru tuburi si pentru rulat pe okazii in toate variantele posibile. eu imi cumpar tutun pentru rulat de acolo, tot unguresc si ies de 3 ori mai ieftin. nu fac reclama la site dar pe net e cam singurul loc unde poti gasi asa ceva, daca nu ai cunostinte care sa se ocupe cu asta.

 4. tutun unguresc 40 gr: 30 -35 tuburi cu tutun – 18 -24 ron
  tutun la kg echivalentul a 5 cartuse de 200 tuburi – 3 ron pachetul…rentabil.
  evitati bucurestiu sau oltul
  recomandara: constanta, mures sau iasi – seriosi si tutunul este foarte bun.am luat la kg firicel – 0.4 sau 0.8 mm la 200 ron din aceste locuri descrise mai sus.

  1. @dan:
   te rog sa-mi spui si mie de unde se cumpara tutunul cel mai bun..la kg…si care este mai bun…cel de 0.4 sau 0.8 mm.
   nu am cumpart niciodata….si sa-mi specifici din ce oras sa cumpar…

   adresa mea de email este [email protected]

   multumesc mult

  1. Aduc tutun si filtre din Ungaria
   Daca doriti ma sunati si vb
   0724019521
   0760282257
   Sunt din Timisoara dar trimit cu posta sau curier cum doriti

 5. Tutun pentru tigari, productie Ungaria sub licenta Americana cu Timbru

  Pall Mall 110 gr = 55 ron
  Austin strong si light 160 gr = 63 ron.
  Austin light 130 gr = 58 ron
  Biliard 180 gr = 70 ron
  Silverado strong si light 180 gr = 70 ron
  Golden Gate strong si light 130gr = 57 ron
  LD 140 gr =57 ron
  Festival strong si light 140 gr = 56 ron
  Sophiane strong si light 130 gr = 62 ron
  Domingo Belgia calitate superioara strong si light 200 Gr.=86 ron.
  Camel 80 gr = 38 ron
  Camel 40 gr =18 ron
  Malboro 40 gr = 21 ron
  Domingo 40 gr cu arome de vanilie si cirese = 19 ron
  Primus vanilie – cirese 40 gr = 18 ron
  Redbull 200 gr = 93 ron.

  Tuburi Pall Mall cu carbon activ 200 buc = 9 ron
  Tuburi pt. tigari 200 buc = 6 ron.
  Tuburi Sopianaecu filtru carbon 200 buc = 9 ron.
  Tuburi mentolate 200 buc = 9 ron
  Foite pt rulat Primus 50 buc = 1,2 ron
  Filtre Slim 100 buc = 4 ron
  Filtre ROLL 200 buc = 5 ron
  Aparat pentru rulat = 30 ron

  La cerere pot aduce si alte firme de tigari

  Aparate de umplut tigari: intre 30 – 300 Ron in functie de modelul aparatului.
  Livrare in tara: – Posta Romana – taxe incepand de la 12 roni in functie de greutatea coletului.

  1. Tutun pentru tigari, productie Ungaria sub licenta Americana cu Timbru

   0755916591

   Pall Mall 110 gr = 55 ron
   Austin strong si light 160 gr = 63 ron.
   Austin light 130 gr = 58 ron
   Biliard 180 gr = 70 ron
   Silverado strong si light 180 gr = 70 ron
   Golden Gate strong si light 130gr = 57 ron
   LD 140 gr =57 ron
   Festival strong si light 140 gr = 56 ron
   Sophiane strong si light 130 gr = 62 ron
   Domingo Belgia calitate superioara strong si light 200 Gr.=86 ron.
   Camel 80 gr = 38 ron
   Camel 40 gr =18 ron
   Malboro 40 gr = 21 ron
   Domingo 40 gr cu arome de vanilie si cirese = 19 ron
   Primus vanilie – cirese 40 gr = 18 ron
   Redbull 200 gr = 93 ron.

   Tuburi Pall Mall cu carbon activ 200 buc = 9 ron
   Tuburi pt. tigari 200 buc = 6 ron.
   Tuburi Sopianaecu filtru carbon 200 buc = 9 ron.
   Tuburi mentolate 200 buc = 9 ron
   Foite pt rulat Primus 50 buc = 1,2 ron
   Filtre Slim 100 buc = 4 ron
   Filtre ROLL 200 buc = 5 ron
   Aparat pentru rulat = 30 ron

   Aparate de umplut tigari: intre 30 – 300 Ron in functie de modelul aparatului.
   Livrare in tara: – Posta Romana – taxe incepand de la 12 roni in functie de greutatea coletului.

   0755916591

   1. @Adrian: Salut ,

    Ma intereseaza o punga de Austin light 160 gr = 63 ron.,Tuburi Sopianaecu filtru carbon 200 buc = 9 ron si un aparat de umplut tigari, in Constanta

 6. salut.tutun de vanzare potrivit ca tarie,asemanator malboro rosu firicel 150 ron kg.sau cantitati mai mici.tuburi pentru tigari.masina electrica pt tigari.

 7. Buna ziau dragi consumatori. Am si eu posibilitatea de a aduce PALL mall, goldan gate,austin ,sophiane,silverado. Tuburi si aparate de facut tigari pentru cei dornici . 0743509340 mihai

 8. Buna ziau dragi consumatori. Am si eu posibilitatea de afuce tutun,tuburi si aparate de facut tigari pentru cei dornici . 0743509340 mihai

 9. pentru @ ionut din constanta. cel care vinde acest tutun super bun il gasesti la tel 0720820090.vezi ca trebuie sa-l suni inainte ca sa programezi o zi cu el si cantitatea. e super solicitat iar zilele trecute nu m-a putut servi deoarece avea deja comenzi multe. pretul e tot la 200 ron kg.nu stiu cum il prepara dar ce am luat de la el iti venea sa-l mananci atat de bun era la gust. dtot ce face e ambalat la 250gr, pungi speciale cum sunt cele de cafea .stima !

 10. pentru @ ionut din constanta. cel care vinde acest tutun super bun il gasesti la tel 0720820090.vezi ca trebuie sa-l suni inainte ca sa programezi o zi cu el si cantitatea. e super solicitat iar zilele trecute nu m-a putut servi deoarece avea deja comenzi multe. pretul e tot la 200 ron kg.nu stiu cum il prepara dar ce am luat de la el iti venea sa-l mananci atat de bun era la gust. tot ce face e ambalat la 250gr, pungi speciale cum sunt cele de cafea .stima !

  1. @dan: acest domn Dan din Constanta vinde tutun de cea mai proasta calitate.e un mare tepar, atentie nu comandati!!!!!!!!!!!!.am comandat eu 1 kg pentru ca am vazut comentariul aici atat de pompos insa tutunul e plin de cioate si cotoare. e un tepar nu recomanda.multumesc frumos

   1. @Robert: de ce spui asa? personal il fumez de ceva timp si nu vad diferenta intre cel unguresc si ce face el.nu te cred.despre cotoare…am vazut si eu in alte tipuri de tutun comercializate la plic.dezinformezi.pacat,esti [email protected]Robert:

 11. precizare : vezi ca e din constanta,am sunat la el luni si l-am intrebat daca face si ptr rulat. raspuns afirmativ.m-a programat sa-l iau vineri. cu 250 gr punga ma descurc o luna la rulat.daca e tot asa bun cum il facea pentru tuburi cred ca omul asta are cel mai bun tutun care l-am incercat pe plaiurile mioritice.fara exagerare am incercat unguresc, austriac si de la el. diferenta mare nu este intre ele, poate doar la pret. cel din constanta la acesasta cantitate e acceptabil. nicotina este de 0.5mg ceea ce il recomanda ca pe un tutun light.

 12. Buna seara am citit ce a-ti scris m-ai sus si as fi interesata si eu de aceasta noua metoda de a fuma si economisi si bani in acelasi timp .Ce tutun imi puteti recomanda ?(fumez un pachet si un pic de L&M /zi) si cine ma poate ajuta cu un site de unde sa procur tutunu respectiv sau o adresa de mail un nr de tel . Multumesc

 13. sal @geo iti recomand varsat sau unguresc.cel din magazin este f.f.scump + ca jmecherii din guvern au marit taxele.nu e normal sa dai pe 40gr de tutun la plic 34-42 ron.sa ne gandim ca la acest plic de tutun trebuie sa cumperi filtre,foite sau direct tuburi …. ajungi undeva la 10 – 12 ron pachetul de tigari…nu merita din comert.orienteaza-te spre ceva unguresc sau varsat (la kg)…atentie sa nu cumperi din bucuresti sau oltenia.in bucuresti vand cei mai hoti vanzatori plus ca sunt si tepari, iar oltenii vand burley un tutun foarte tare si rau la gust.cauta maramuresul sau constanta. stima!

 14. [email protected] in perioada asta adica iulie – august e greu de gasit ceva bun si ieftin.multi care au avut varsat (la kg) si-au terminat stocurile.se pregatesc de noua recolta adica pe la sfarsitul luni august inceputul luni septembrie.recomandarea mea este sa incerci tutun unguresc la 160 gr, preturile sunt ok dar ptr satisfactia personala incearca mai multe variante ca sa vezi cu ce te impaci ( tarie, aroma, etc.)un tutun bun la kg il poti achizitiona in lunile octombrie – noiembrie.de obicei multa lume nu stie ca tutunul direct de pe camp trebuie sa mai si fermenteze.vanzatori-producatori de tutun il vand in lunile augus-septembrie ieftin dar si rau la gust(inteapa,miroase urat…etc)in octombrie-noiembrie daca a stat bine tutunul la vanzator si a fermentat il poti cumpara acceptabil…adica si-a mai eliminat din substantele nocive.
  precizare : evita soiul burley (partea olteniei)este foarte dur, nu este un tutun de larg consum.
  evita anunturile cu tutun de fabrica….o sa plangi dupa bani
  evita preturile mici de genul 60 ron sau 80 ron pe kg deoarece nu poti fuma ce cumperi.daca facem un calcul sumar nimeni nu vinde ceva bun , prelucrat , fermentat si ambalat corespunzator sub 180 ron sau 200 ron.
  deobicei partea de nord a transilvaniei are tutun bun (virginia)si partea de sud – est constanta – tulcea (virginia sau oriental)
  sper ca te-am ajutat !

 15. @geo iti recomandam ceva extraordinar de bun din constanta, il are fermentat dar il si proceseaza.vad ca are tutun numai pentru clientii vechi.nu mai serveste clienti noi iar ieri cand l-am sunat nu a vrut sa-mi dea petru simplu motiv ca trebuia sa-l sunt inainte ptr programare.totusi incearca la acest numar poate te serveste tel 0720820090

 16. am reusit sa cumpar de la tipul din constanta printr-un prieten care era client vechi.am luat ceva de pipa si ceva pentru tuburi.merita, e ok la gust, nu se stinge tigara si ce este important nu miroase urat. in comparatie cu cel ungurest – merita ambele tipuri de tutun. in schimb cel din constanta este putin mai dulce decat cel de la plicurile de 40 gr genul camel.per total la 250 gr punga la 60 ron merita, este o alternativa ok, acuma ramane sa vad si cate tuburi scot.am vazut undeva scris ca intr-un tub trebuie sa intre aproximativ 0.8 gr tutun….ramane de vazut cum ies la aceasta punga.

 17. dk vreau sa plec la greci cu tutun luat de pe okazii, deci unguresc sau bulgaresc si fara bon, pot sa trec la granita cu el? si daca da cu ce cantitate?
  Stie cineva?

 18. pentru @hd29cds , vezi ca se gaseste varsat …daca se poate zice asa deoarece il are la pungi de 250 gr si in romania. cei mai seriosi au fost in ordine descrescatoare constanta, timisoara si oradea. momentant iau ceva bun, tratat si fermentat adica toate procesele normale care trebuie facute unui tutun de la un tip din constanta. cu greu am reusit sa iau de la el deoarece nu prea da oricui. totusi incearca la tel. 0720820090. nu are mereu, nu stiu de ce. diferenta intre cel facut de el si cel unguresc nu prea este poate doar la pret. in luna iunie cand am luat am fost cam reticent insa acum m-am obisnuit cu acest tutun. sincer merita banul si ce face acest om. sper ca te-am ajutat !!!

 19. buna ziua,
  vedeti ca au inceput sa apara teparii la tutun de fabrica si cel la 80 ron. daca ii intrebi daca este fermentat spun ca da, daca ii intrebi cum se face acea fermentare – il usuca pe gard….n- au nici o treaba cu ce inseamna acest proces. cand il cumperi, iti ustura limba si zici ca fumezi direct tot campul plin cu nicotina. plamanii o iau la fuga iar pret de un minut nu mai am aer. raman la ideea ca tot ceva unguresc e mai bun sau de la nenea din constanta care chiar daca da la 200 ron kg il poti fuma normal si stii pe ce dai banul.

  1. nu-l mai lauda pe tipul asta din constanta sau esti chiar tu cel care comercializeaza.eu am cumparat un tutun mizerabil plin de coatare si cioate, l-am sunat sa-l returnez insa a refuzat, nici macar nu are bunul simt sa te asculte in telefon, e iritat,. Cand am primit coletul la adresa de expeditor este trecut doar numele si oficiul postal…deci….mai returneaza tutunul daca ai cui….e teapa. feriti-va de acest individ din constanta. la telefon zici ca e nostradamus dar…e un mare mincinos.punga in care este ambalat tutunul este de calitate in rest….TEAPA

   1. @Robert: hai sa lamurim ceva domnule robert.ma cheama marian si al treilea nume este dan.sper ca ai inteles.nu am treaba cu el,cumpar de la acest domn si am lamurit ideea. despre tutun ii fac reclama deoarece am luat tepe de prin bucuresti,oltenia etc la el barem il pot testa de fiecare data cand cumpar.imi place,il iau,nu imi place nu il iau. de cand il stiu nu prea am luat teapa de la el.m-am obisnuit cu ce face,e ok ptr mine. eu nu stiu de ce spui asa cand atata lume,prieteni de ai mei spun invers. despre calitate nota 10.stii de ce? pentru ca nu ma inteapa pe limba,il are fermentat. deci : ma cheama marian!!!

 20. Buna, Denisa !

  Noi ne stim de pe FB si Twitter(prefer sa nu-mi dau numele real aici :D), dar nu credeam ca voi merge pe sfaturile tale :) In ceea ce priveste alegerea tutunului si a filtrelor, desigur.

  Eu vand domeniul http://www.vandtutun.ro, daca este cineva interesat.

  Btw, ti-ai gasit tabachera? Daca da, de unde?

  Multumesc.

 21. Vreau sa va zic ca si eu am renuntat la fumatul de tigari clasice. Cand colegii mei mi-au spus ca pot fuma la jumatate de pret daca imi fac tigariile singur nu am mai stat pe ganduri. Am cautat imediat pe google si am gasit un furnizor de incredere pentru tuburile de tigari. Eu comand de fiecare data de la dansii (siteul lor e http://www.tuburipentrutigari.ro) si sunt super multumit si de preturi si de promtitudine.

  1. @Vand Tutun: Chestia aia rotundă??? E o cutie de ceai de la Organique.ro, din carton. Acum am o tabacheră metalică, un fel de protecţie pentru pachetul de ţigări, în care intră 24 de ţigări făcute cu tuburi Sopianae. Dar ar intra şi un pachet de ţigări standard. Luată de la unguri, de la tutungerie.

 22. Buna ziua, daca v-ati saturat de Tepe si minciuni incercati si de la mine. Am tutun natural curat ,firicel la 140lei /kg.. si tutun tratat firicel 200lei /kg.
  Va asigur ca nu o sa va para rau,. totul e pe probate in Bucuresti …

  0765664692

 23. Buna ziua, daca v-ati saturat de Tepe si minciuni incercati si de la mine. Am tutun natural curat ,firicel la 140lei /kg.. si tutun tratat firicel 200lei /kg.
  Va asigur ca nu o sa va para rau,. totul e pe probate in Bucuresti …

  0765664692

  1. @robert: aaaa ai tutun de vanzare?! mincinosule!!! comentezi la adresa unuia care posteaza adevarul si tu de fapt esti unul din teparii din bucuresti de care sunt pline forumurile cu ei?atentie…am luat din oltenia – tutun execrabil,tare si urat mirositor, predomina burley,am luat din bucuresti,majoritatea sunt cei care aduna de la groapa de gunoi glina.mai sus am scris in comentariile mele de cine sa va feriti.exact de acestia.te-am prins ….mare magar esti.pai daca scriu de cineva inseamna ca am testat.daca stiu ce am testat spun si la altii cum sa procedeze ca s-a saturat lumea de tepari si hati de prin bucuresti sau oltenia.rusine nenea robert !!!! p.s. esti din acela care deformezi discutiile?spune concret ce marfa ai.am postat pe acest forum ceva util sa invete lumea,spune si tu ceva util,nu-ti mai face reclama si doar atat. nenea din constanta de la care zici ca ai cumparat nici macar nu stii ce gust are tutunul lui.cum mama naibi sa stii daca ai chiar tu, ce esti masochis sa dai banul pe tutun de la altii. te-ai suparat pe ce am scris mai sus de vanzatorii din bucuresti sau oltenia? pai voi sunteti cei care au dosare pe la politie ca va schimbati numarul de telefon dupa ce dati tepe..deci, atentie mare cu bucurestenii,am luat in 2011 tutun de la unul avea pana si fulgi de pasari in el.am incercat apoi tot de la unul din bucuresti cica era de fabrica prin 2013 am vomitat dupa doua tigari,dureri de cap,ameteala nu-mi explicam ce am pana am aruncat ce mi-a trimis.o colega de la munca a luat tot de la unul din bucuresti ceva mai bun dar cand a comandat a doua oara teapa !!!!.lasa – ma cu bucurestiul tau ca deja am scarba de voi, mincinosule !!! recomandare : incercati sa fumati ce aduc din ungaria,pretul este ok,sau ce fac cei din timis sau constanta. evitati genul de anunt cu tutun de fabrica ca plangeti dupa aceia dupa bani. tot ce am scris pe aici si mai sus sunt testate personal,unii aici incearca doar sa deformeze ca sunt cu o masca pe fata,adica sunt ei vanzatori,multii din ei sunt chiar teparii de pe anunturi cu vanzare tutun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.