Un gest frumos din partea Jolidon

În urmă cu vreo două luni, întrebam pe Facebook unde găsesc un sutien din bumbac [sută la sută, nu cu „urme” de bumbac]. Cum ceea ce postez pe Facebook se duce automat şi pe Twitter, persoana drăguţă care întreţine contul de Twitter al Jolidon mi-a răspuns imediat cerându-mi mai multe detalii despre ceea ce caut.

Căutam un sutien potrivit pentru vară, pentru bunica mea. Dacă nu e făcut doar din bumbac, nu e bun. Am mutat apoi conversaţia pe mail şi i-am explicat Teodorei de la Jolidon ce caut. Din fericire, Jolidon avea exact ceea ce căutam eu. Din nefericire, bunica mea a strâmbat din nas când i-am spus cât costă. Deh, aşa-s bătrânii: nemulţumiţi când nu găsesc ceea ce caută şi nemulţumiţi când găsesc ceea ce căutau, dar li se pare prea scump.

Aşa că am hotărât că i-l voi face cadou, fără să ştie nimic. Nu i-am mai spus nimic, am lăsat-o să creadă că am făcut uitată povestea, dar eu îi spusesem Teodorei de la Jolidon că revin cu detalii când mă hotărăsc să-l cumpăr. Şi am uitat! Memoria mea funcţionează foarte ciudat: îmi amintesc unele chestii în cele mai nepotrivite momente, astfel că mi-am amintit de vreo trei ori că am zis că voi cumpăra sutienul, dar tot de atâtea ori am şi uitat.

Într-un final, mi-am propus să îmi amintesc să pun comanda măcar până în 25 august, când e ziua bunicii mele. Nu a mai fost însă nevoie, pentru că ieri m-a sunat curierul să-mi spună că are două colete pentru mine. Unul era de la Jolidon, conţinea sutienul din bumbac şi bileţelul de mai jos. 

jolidon

„Bunicile merită să fie răsfăţate în fiecare zi. Cu drag, Echipa Jolidon” scrie pe el. Într-adevăr, ar trebui să ne amintim mai des să le facem surprize bunicilor, pentru că nu vor fi întotdeauna alături de noi.

Pe mine grija celor de la Jolidon m-a făcut să roşesc. Au ţinut ei minte ceea ce trebuia să-mi amintesc eu. Mulţumesc pentru acest „wake-up call”, Jolidon! Promit să mă gândesc mai des de-acum înainte la bunicile mele.

Voi să nu faceţi ca mine. Dacă mai aveţi bunici, daţi-le un telefon, le veţi face ziua mai frumoasă! Nu mai amânaţi să le spuneţi cât de mult îi iubiţi, s-ar putea ca „mai târziu” să fie prea târziu.

13 thoughts on “Un gest frumos din partea Jolidon”

  1. port lenjerie doar de la Jolidon si sunt foarte multumita.
    din pacate nu au numere foarte mari, mama mea nu isi gaseste sutien pe masura ei, stiu ca la cupa poarta E dar e fff lata in spate si tot timpul este dezamagita ca este si marimea ei.

  2. Pentru unii mai avansaţi în vârstă, aşa ca mine, sfatul poate fi aplicat şi pentru părinţi. Chiar tare Jolidonul, cu acest gest!
    Referitor la nemulţumirea bătrânilor când nu găsesc ce caută şi apoi le pare scump, se mai aplică şi altora mai tineri. Cred că ai vrut să spui li se pare prea scump, în loc de „şi se pare prea scump”
    O duminică plăcută, că eu văd că o petrec pe-aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.