Unde e mai bine ca acasă? Answear: nicăieri!

S-au terminat concediile, ne-am întors din pribegii, iar acum avem un singur gând: cum să ne fie cât mai bine acasă, în perspectiva unei ierni deloc lipsite de emoții în ce privește facturile la gaz și curent. Fiecare dintre noi se gândește, dacă nu a făcut-o deja, la izolația exterioară a apartamentului/casei, la schimbarea ferestrelor cu unele mai eficiente energetic, dar și la ambientarea locuinței într-un mod cât mai cozy cu putință.

Despre asta este toamna, în primul rând: coziness. Adică stare de bine, căldură, sentimentul că ești ca într-un cocon, protejat și împlinit. Cred că toți vizualizăm toamna în două moduri: la exterior, cu ploaie și sărituri prin bălți, frunze uscate peste tot, copaci care se scutură în așteptarea iernii, soare tot mai blând, iar la interior, cu pături pufoase, fotolii sau canapele comode, perne confortabile și băuturi calde. Iar cei din generația sub 30 sigur se gândesc automat și la pumpkin spiced latte, că este băutura lor favorită.

Cuvintele-cheie ale toamnei: ceai, căldură, puf, confort

Zilele tot mai scurte ne îndeamnă să ne grăbim spre casă cu pași repezi. Mai multe ore petrecute acasă înseamnă mai mult timp cu familia, cu noi înșine, cu decorațiunile care fac ca un spațiu locuibil să fie ”acasă”, dar și cu board games, puzzle-uri, filme clasice sau comedii, ceai fierbinte, popcorn, ciocolată caldă.

Foto: answear.ro

Pentru cei mai tineri, toamna este momentul unui nou început: grădiniță, școală, facultate, cu tot ce implică asta – haine și încălțăminte noi, reamenajarea camerei și a locului pentru studiu.

Pentru gospodine, toamna este anotimpul în care cămările se umplu cu cele mai colorate și delicioase bunătăți, conservate pentru o iarnă îmbelșugată: zacuscă, compoturi, murături, suc de roșii sau bulion, pastă de ardei.

Answear, magazinul de haine, a lansat de curând categoria Home & Lifestyle, tocmai pentru că nu doar hainele joacă un rol major în felul cum ne simțim în fiecare zi, ci și decorațiunile și obiectele din casa noastră. Astfel, dacă decorațiunile interioare se numără printre pasiunile voastre, puteți găsi o gamă variată de obiecte de calitate, ale unor branduri cunoscute.

Cine iubește să își petreacă timpul în bucătărie va aprecia produsele elegante pentru organizarea alimentelor și condimentelor, care sunt prezente pe site din abundență: https://answear.ro/k/femei/home-lifestyle/bucatarie-si-sala-de-mese/recipiente-de-bucatarie. Eu mi-am făcut un wishlist cu destul de multe chestii de aici, doar că întâi ar trebui să mai fac loc în

Iar cine vrea să se bucure de căldura casei, va găsi pleduri colorate pe answear.ro, dar și o mulțime de alte decorațiuni și obiecte utile în orice casă.

Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2022.

1 thought on “Unde e mai bine ca acasă? Answear: nicăieri!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.