United States of Tara

Tara este o femeie de 40 de ani, cu o oarecare carieră, doi copii adolescenţi, un soţ care o iubeşte şi… o boală urâtă – nu că ar exista şi boli frumoase: tulburarea de identitate disociativă sau personalitate multiplă. Mai exact, Tara este femeia despre care am scris mai sus, o adolescentă ţăcănită, de 15-16 ani, „dudele” Buck, căruia îi plac femeile, ţigările, berea şi filmele porno, şi Alice, un fel de Bree din Desperate Housewives, care găteşte, face curăţenie cu simţ de răspundere. Mă întreb dacă actriţa Toni Collette este plătită pentru toate cele patru roluri sau doar primeşte un onorariu mai gras.

Ideea serialului este interesantă [logic, altfel nu mă uitam la el]; te face să te gândeşti cum ai face faţă dacă ai fi pus în locul femeii care nu-şi aminteşte o bună parte din viaţa ei, al copiilor care uneori au nevoie de mama lor, dar ea nu este prezentă decât fizic, al soţului care trebuie să trăiască alături de o femeie obişnuită care se transformă uneori într-o gospodină perfectă, alteori într-o adolescentă năroadă sau într-un bărbat. Ba mai mult, i-a promis nevestei să nu facă sex decât cu ea, adică doar cu Tara, atunci când este acolo [Tara este conştientă numai de ceea ce i se întâmplă atunci când nu este altcineva].

Îmi place mult şi melodia cu care începe United States of Tara:

9 thoughts on “United States of Tara”

  1. da, am vazut si eu primele 3 episoade.. initial m-a interesat pentru ca e produs de Showtime, care nu m-a dezamagit niciodata, iar apoi numele lui Steven Spielberg a fost factor de influenta. serialul e reusit, dar sunt curioasa daca vor mai aparea si alte personalitati. doar trei mi se par putine.

  2. Am auzit si eu de acest serial, insa nu am avut timp sa ma uit la el. Insa ma uit cu mare placere la Desperate Housewives (am citit ca si tie iti place).
    Am scris si eu despre serialele la care ma uitam pe blogul meu, ca sa vina niste nesimtiti care aveau grija mea sa-mi zica ca asa e tineretul din zilele noastre, ca ne uitam toata ziua la seriale si ca nu facem nimic, ca pierdem vremea, etc..m-a facut in toate felurile. Ca de ce nu citesc, ca de ce nu ies in oras?
    Si ma gandeam…ce e rau ca te uiti la niste seriale? Doar si eu muncesc, si eu ies in oras, si eu citesc…insa daca ma uit la niste seriale, gata…eu sunt cauza pentru care tara noastra merge asa rau.
    Ma scuzi ca m-am descarcat aici, dar mi-am amintit:) Poate si tu ai astfel de cititori, eu inca nu sunt obisnuita cu rautatea oamenilor.

  3. Ceva foarte ciudat cu comentariile tale, cred ca esti clarvazatoare!! Vezi ca iti apare comentariul tau ca fiind postat cu un minut inainte ca macar adela sa te intrebe de se difuzeaza au ba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.