Veşti bune pentru Homo Indooris

Vă amintiţi că, în urmă cu ceva timp, descopeream site-ul HomoIndooris.ro, unde era disponibil un test prin care aflam cât de homo indooris suntem. Eu sunt „homo indooris peacasus frecatus” – şi ca mine câţi alţii…!

Acum a venit vremea să aflăm care-i treaba cu acest site: este un teaser pentru o campanie Millennium Bank. Părerea mea este că Homo Indooris este una dintre cele mai mişto campanii online de anul acesta – şi nu spun asta pentru că sunt şi eu implicată, chiar îmi place ideea.

În calitate de „homo indooris peacasus frecatus”, ştiu că nu există nimic mai neplăcut decât drumurile inutile la bancă. Suntem în 2011, ar trebui să putem face toate operaţiunile bancare de acasă, în faţa calculatorului care ne este atât de drag. Chiar în urmă cu vreo două săptămâni, am fost nevoită să străbat întregul oraş ca să fac următoarele „operaţiuni”: retras banii [salariul] de la o bancă [firma are contract cu ea, deci lucrez cu banca respectivă pentru că-i musai], depus banii într-un alt cont, la o altă bancă, apoi venit acasă şi plătit factura la gaz prin Internet banking. În total, mi-a luat vreo oră, timp pe care puteam să-l folosesc făcând altceva, mai puţin enervant.

Va să zică, dragi colegi de „specie”, Millennium Bank ne oferă posibilitatea de a deschide un cont bancar cu ZERO drumuri la bancă şi ZERO comisioane! Ca să-ţi deschizi un cont trebuie doar să completezi un formular online, primeşti prin curier actele pe care trebuie să le semnezi, le trimiţi înapoi tot prin curier şi gata, ai devenit posesorul unui e-cont.

I-am fi putut spune şi contul „fără mână, fără picior”, având în vedere că îl faci fără să bagi mâna în buzunar şi fără să scoţi piciorul din casă. Dar parcă e-Cont sună, totuşi, mai bine.

Nu ştiu dacă v-am mai spus asta, dar mie-mi plac lucrurile care se pot rezolva simplu, iar dacă adăugăm şi obţinerea gratuită a unui card Visa Electron, acces la Internet banking şi call center, fără să fiu nevoie să-mi mişc fizicul la bancă pentru asta, cred că am făcut o afacere bună. Şi pentru că un Homo Indooris este obligat să mai iasă din habitatul său din când în când, Millennium Bank pune la bătaie nişte premii foarte faine, care ne vor ajuta să ajungem mai repede acasă: o maşinuţă Mini One, un scuter Vespa, o bicicletă BMW şi 200 de euro săptămânal [ăştia-s buni pentru taxi, dacă nu câştigaţi celelalte premii].

Toate detaliile le aflaţi de aici, e un concurs foarte fain, iar ca să vă înscrieţi trebuie să vă filmaţi sau fotografiaţi în timp ce faceţi indoor cel mai outdoor lucru cu putinţă. Deja am văzut pe cineva care s-a filmat făcând grătare în casă!

Ca orice campanie care se respectă, o găsiţi şi pe Facebook, iar regulamentul este disponibil aici [în format .pdf].

1 thought on “Veşti bune pentru Homo Indooris”

  1. am primit mailul in care se facea reclama la acest nou tip de card si sincer am fost dezamagita ca marea surpriza a fost reclama la o banca.
    haioasa pagina si testul, dar nu am nevoie de inca un card, indiferent cat de simpatic pare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.