Vlog #2: The Ţ word

Pentru acest video, mi-am făcut codiţe. Am împletit două şuviţe de păr doar ca, la final, să constat că-mi mai lipseau bănuţii de [h]aur şi un chişchineu* roz cu flori verzi ca să semăn cu o ţigancă. Aşa că m-am gândit că, dacă tot există o lege care interzice folosirea cuvântului „ţigan”, iar Uniunea Europeană ne tot spune cum să ne comportăm în societate ca să nu ne mai facem de minune, nu va mai trece mult timp până când ne vom referi la acest cuvânt aşa cum o fac americanii – ei au the N word, noi o să avem the Ţ word.

Apropo de Uniunea Europeană: ei ne tot spun că trebuie să-i integrăm pe romi, că trebuie să le dăm o şansă, să nu-i mai discriminăm, dar când se trezesc cu romii care campează în parcurile marilor oraşe europene, le dau câte 300 de euro şi-i urcă în primul avion: Duce-viţ’, să nu vă mai vedem, mereţi la voi acasă, uite, vă dăm şi bani de sandwich-uri, numai lăsaţi-ne. Păi e frumos, coană Europo? 

* chişchineu – batic

8 thoughts on “Vlog #2: The Ţ word”

  1. Incearca sa iti alegi un subiect principal despre care sa vorbesti si sa ai cateva idei deja fixate cand incepi de filmezi. E greu sa le ai mereu, dar nici nu trebuie sa filmezi in fiecare zi. Incearca sa te uiti mereu la camera, sa nu te mai uiti pe geam( in cazul de fata) sau in alte parti si incearca sa nu te mai scuzi atat de mult. Modul tau de exprimare e foarte dragut si prinde, iar vocea ta (cea de nefumatoare) e foarte blanda, aduce cu cea a unui narator pentru copii, care la fel prinde foarte bine. Keep goin’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.