Webstock 2009

Cel mai important lucru pe care l-am aflat de la Webstock 2009 este că pagina „Despre” a unui blog e cea mai importantă. Voi opera nişte modificări. ;)

Acum cred că ar trebui să menţionez că nu am ajuns nici anul ăsta la Webstock, din varii motive. Sper, totuşi, că la anul voi merge. A treia oară-i cu noroc, se spune.

Sebi mi-a adus pixuri – toate roşii! – cu Webstock, LG şi Adobe, două insigne şi două tricouri de la CucuLand şi alte „jucării”. Mi-a plăcut în special geanta Webstock de anul ăsta, realizată din bannere cu Webstock, reciclate. Foarte tare! Genţile – şi ele roşii, binînţeles – au câte o etichetă cu Vodafone, pe care scrie „No print, just save as” şi faptul că sunt realizate din bannere reciclate.
Aş fi vrut să pun şi eu pe blog player-ul pe care putea fi urmărit evenimentul, dar m-am trezit târziu [abia acum am găsit codul de embed] şi oricum acesta era deja disponibil pe mai multe bloguri, inclusiv pe al lui Cristi Manafu. Acolo am urmărit şi eu o parte din eveniment. Foarte mişto mi s-a părut ideea de a pune la dispoziţia celor care nu au participat la Webstock transmisii live ale celor trei workshop-uri.

Lista proiectelor câştigătoare o găsiţi aici.

De la Kaspersky am primit un certificat care atestă că blogul meu a fost curat timp de cel puţin 60 de secunde. :)

denisuca blog curat

Şi geanta despre care vă spuneam mai sus:
geanta webstock 2009 -1

geanta webstock 2009 -2

geanta webstock 2009 -3

10 thoughts on “Webstock 2009”

  1. cand dau peste un blog nou primul lucru pe care il fac este sa ma uit la despre. nu`mi trebuie sa citesc povestea vietii si sa vad N poze cu autorul, dar macar varsta, meseria, orasul si ceva hobby`uri ma ajuta sa cunosc persoana mai bine si sa vad daca avem ceva in comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.