Wii are sick

wii Sebi a primit, de vreo trei zile, o consolă Wii în teste. Tot de vreo trei zile, cei trei bloggeri ai familiei – eu, Sebi şi tata – suferim de febră musculară.

Eu n-am jucat, în total, mai mult de o oră, dar mă dor toţi muşchii şi abia îmi mişc mâinile. Oricum, Wii e superb şi chiar face toţi banii. E clar că asta va fi următoarea „investiţie” a familiei Bârgău.

13 thoughts on “Wii are sick”

  1. Tre sa testez si eu un Wii ca de o buna perioada ma tot vad facand abdomene si sport prin casa. Poate cu ala reusesc sa bag putina miscare mai ales ca nu e nici asa scump

  2. m-ai făcut curioasă!! eu până la ora asta habar n-aveam ce este WII!! cam cu cât se târguieşte una bucată WII? Spor la zacuscă! eu în semn de solidaritate cu tine mă duc să coc pe plită 2 vinete…oare de câte ori mai puţine decât tine?????

  3. Wii mi-a fost recomandat de cineva pentru slăbit :)) Am crezut că glumea, dar îmi spunea că dacă ai Sport Pack for Wii, atunci sigur pierzi ceva kilograme. Părea serios. După ce citesc și la tine acum, stau pe gânduri, poate fac o investiție…:)

  4. Adrian O. sa stii ca e adevarat. este un fel de de „expansion” pack prin care poti face flotari si alte exercitii…. (expansionul se cumpara separat si primesti un fel de „pad” pe care il conectezi la consola)

    ba mai mult, poti si dansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.