Wow. Aproape trei mii de like-uri!

Nu obișnuiesc să mă laud cu traficul sau like-urile, mai ales că până acum, cel mai apreciat articol al meu, Farmec a avut un an bun, a adunat 216 like-uri, în principal pentru că a fost share-uit distribuit de Farmec pe pagina lor. Dar acum… 2.925 de oameni au apreciat articolul despre cafeneaua Jos Pălăria și eu încă nu-mi pot reveni din șoc. 

E un șoc pozitiv, însă, pentru că articolul a fost unul de bine, oamenii au redistribuit albumul foto de pe Facebook și nu am adunat aproape trei mii de aprecieri într-o singură zi, ci numărul a crescut constant, pe parcursul a două zile.

spike de trafic

Nu sunt foarte lămurită cum am reușit, totuși, să adun atâtea like-uri, unde a fost distribuit articolul și cine a comentat; nici nu mai contează, până la urmă. Important e că am reușit să atrag atenția asupra unui loc frumos, a unei oaze de liniște, de cultură și de bun simț de care orice oraș are nevoie.

Sper ca din cei 2.900 de oameni care au dat „Like”, măcar 10 la sută să treacă pe la cafeneaua Jos Pălăria ca să se convingă că nu am exagerat cu nimic. Chiar mă gândeam că nici dacă mi-ar fi spus Alina State, proprietara afacerii, că-mi dă acțiuni sau parte din profit, nu aș fi știut cum să promovez articolul atât de bine. Totul s-a întâmplat natural, de-aia mă bucur de aceste aproape 3.000 de like-uri de parcă mi-ar aduce vreun profit. :)

Pentru cine nu e încă lămurit unde e situată cafeneaua, iată o poză furată de la Kitzcău:

jos-palaria

În dreapta e cafeneaua, iar în continuare pe linia din stânga sunt sala de fitness Sport Class și redacția cotidianului Glasul Hunedoarei. Acolo, în stânga, a fost Restaurantul Bulevard.

Gata, momentul de glorie s-a dus, e vremea să scriu și despre altceva. Poate mai rămâneți pe aici și pentru alte subiecte, dacă ați venit pentru cafeneaua dependentă de cultură.

P.S.: Un mare mulțumesc celor de la Webfactor, unde-mi este găzduit blogul, care nici n-au clipit când blogul Denisuca.com a adus de circa șapte ori mai mulți oameni decât de obicei.

Foto featured: Lemonade, de la Shutterstock

3 thoughts on “Wow. Aproape trei mii de like-uri!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.