Să fiți Zubits!

Pentru că-s membră în grupul lui Răzvan Baciu de Facebook*, câteodată mă mai înscriu la concursurile pe care le organizează el pentru membri. Ultima dată am și câștigat niște lucrușoare pe care le avea de la Autovit.ro. 

Și dacă tot mi le-a trimis prin curier, Răzvan s-a gândit să facă un gest frumos și a inclus în pachet și un set de Zubits, niște accesorii tare deștepte pentru leneșii care se încalță cu pantofi cu șireturi.

Concret, Zubits înlocuiesc fundița sau nodul cu care ne legăm, de obicei, șireturile. Legi șireturile de acești magneți foarte puternici, tai ceea ce rămâne și te bucuri de șireturi mereu legate și desfăcute într-o secundă, fără să te mai apleci sau să te chinui cu legatul și dezlegatul șireturilor. Nu râdeți, când o să ajungeți la o vârstă, o să înțelegeți…

Nici bine n-a deschis Sebi pachetul, că l-am și văzut cum a tresărit și a ascuns ceva. Ce-ți trebuie, zic, mouse-ul? Bateria? Nu, nu, nimic, lasă, zice. Când colo, ochise pachețelul cu Zubits și și l-a însușit, pur și simplu. Na, cum să-i răpești copilului bucuria asta?

zubits roz

Mai ales că, tot de pe e-day.ro, Sebi și-a cumpărat un suport pentru telefonul mobil pe care îl folosesc eu mult mai des decât el. De când am descoperit că pot să fac timelapse-uri cu ajutorul lui și al unui trepied, Sebi trebuie să mi-l ceară când are nevoie de el… de fapt, a cam uitat că îl are, că i-am zis că dacă-și cumpără Nikon P900, o să îl folosesc eu mai mult, ca pe suportul ăsta minune, iar el nici nu mai știa despre ce vorbesc.

* Aici e grupul, dacă sunteți curioși

5 thoughts on “Să fiți Zubits!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.