2012 pe blogul meu

Am avut un an plin. În fiecare an, în decembrie, mă gândesc că a trecut prea repede anul, că n-am făcut mai nimic, că n-am călătorit destul, că… nici n-o să am ce poze să pun în retrospectiva foto. Şi în fiecare an, după ce iau la puricat blogul, îmi dau seama că unii oameni nu văd într-o viaţă câte văd eu într-un an, în mare parte datorită blogului. De-asta vreau să mulţumesc că mă citiţi, că îmi comentaţi articolele, că le apreciaţi. Fără voi, am mai spus-o, Denisuca.com ar fi doar un blog părăsit, aşa cum sunt oraşele abandonate din toată lumea.

Bineînţeles că şi în 2012 am văzut multe lucruri şi locuri, am cunoscut oameni faini, am fost implicată în proiecte online foarte mişto. Mai jos am făcut o selecţie a celor mai interesante articole de pe blogul meu, publicate în 2012. Dacă şi vouă vi se par interesante, nu pot decât să mă bucur. Dacă nu, promit că în 2013 mă străduiesc să scriu şi mai mult, şi mai fain decât în 2012. 

Ianuarie

Februarie

Martie

Aprilie

Mai

 • Mă gândesc, de fiecare dată când dau peste un „element” din „reţea”, la cât de multe şi încâlcite sunt firele care mă leagă de alte persoane: „Reţeaua”
 • Am scris despre o campanie frumoasă, iar articolul mi-a adus o vizită pe plantaţia de cartofi care urmează să devină chipsuri, una la fabrica Lay’s şi chipsurile MELE personalizate
 • În curtea bunicii, am găsit cocoşul care cotcodăceşte. Când şi-a pus aparatul auditiv şi l-a auzit, bunica mea l-a tăiat. :)) Am aflat asta după ce l-am „mâncat” în supă…
 • Crâmpei din viaţa de cartier
 • Iarăşi m-a mâncat
 • „Servici uşor!”, cel mai mare românism cu putinţă
 • Am vrut să văd cum e să scrii după o temă literă dată: am început, deci, alfabetul: 23 de zile, 23 de articole cu titluri pornite de la literele din alfabet
 • Galben vs. auriu, o povestioară amuzantă despre bere
 • Am scris despre sinovita mea. E o boală, nu o vitamină
 • O agenţie din Bucureşti a vrut să facă o interesantă – şi premiabilă, desigur – campanie anti-discriminare. Nu mi-au răspuns nici până azi dacă au vreun angajat „de etnie romă” în agenţie ori dacă au intenţia să angajeze vreodată vreunul
 • Ulei de măsline plus ardei iute = ulei aromat şi picant. Sau invers
 • Am vrut să fac şi eu „nail art”, dar… ce a ieşit? Well, I totally nailed it!

Iunie

Iulie

August

Septembrie

Octombrie

Noiembrie

Decembrie

Dacă îmi doresc ceva de la 2013, pe lângă sănătate, iubire, bani, noroc şi putere de muncă, am două lucruşoare pe lista de dorinţe:

 1. să călătoresc cât mai mult
 2. să vizitez mai multe fabrici româneşti

Vă doresc să aveţi un an nou plin de bucurii de tot felul, să fiţi sănătoşi şi vă mai aştept pe aici [încă n-am terminat cu retrospectivele, timp să mai am şi-o fac şi pe aia foto în curând]. La mulţi ani, dragilor!

7 thoughts on “2012 pe blogul meu”

 1. Ha! Ieri am văzut intr-un magazin niște Vibram Five-Fingers la un preț derizoriu. Daca știam ce număr porți la pantofi( nu aveau decat vreo 2 perechi marimea 6,5 si 7) ți i-as fi facut cadou! Pe bune! Pentru ca ești singura persoana pe care am auzit-o/citit-o spunând ca ii plac. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.