Trei descoperiri muzicale

Nu mă pot hotărî care-mi place mai mult, aşa că vi le „arăt” pe toate trei, poate mă ajutaţi voi să mă hotărăsc. 

Asaf Avidan – One Day / Reckoning Song [Wankelmut Remix]

Coldplay – Paradise

Zdob şi Zdub – Moldovenii s-au născut

12 thoughts on “Trei descoperiri muzicale”

  1. Ultimul videoclip e tare. Auzi, „hard-core moldovenesc”.

    De Asaf Avidan mai auzisem si inainte sa aud melodia asta. Nu stiam exact de unde, asa cam am cercetat si se pare ca stiam si o melodie mai veche de-a lui. Dar nu mi-am dat initial seama ca melodia asta e a lui.

  2. Prima o mai aud din cand in cand hartuindu-mi timpanele dintr-o reclama la tv, o aud baunind prin imprejurimi, imi inspira oameni rataciti, cu perfuzii in cap, a doua are un mesaj emotional fain, care cerseste compasiune, pentru o evadare din rutina si regasirea vremurilor pierdute, viori, praf fierbinte si miros de amurg, iar a treia, aia cu muzica agricola romaneasca, corcita cu tarantella napoletana, cam naspeta, poate o merge la bauta ca e vioaie, dar mi se pare o trancaneala de toata jena, care transcede parca din triburile africane, mai putin trompeta. Deci a doua.

  3. De departe Asaf Avidan,apoi moldovenii de la Zdob & Zdup si in ultimul rand Coldpay ;) …evreii incep sa ”prinda forma” in europa din ce in ce mai tare.Si daca vrei parerea mea sincera ca de la unul care a trait si a muncit in Israel timp de 2 ani,iti spun ca merita sa fie luati in seama,sunt oameni de onaoare.Ma refer la cei nascuti,crescuti in Israel.Sabres cum se autonumesc ei si care vine de la faptul ca se aseamana cu un fruct de cactus,adica la exterior pare a fi respingator dar la interior este atat de dulce si bun. :) -Costin338 (Cos Costin pe Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.