Ziua „Îmbrățișează un vegetarian!”

Serios, cineva s-a gândit să dedice o zi întreagă din an acordării de atenție vegetarienilor. Nu că nu și-ar acorda singuri, dragii de ei, când își rup din timpul lor prețios* ca să te anunțe că nu mai mănâncă carne. (Cacofonie probabil intenționată)

Așadar, fără să ne mai lungi, astăzi este Hug a Vegetarian Day, așa că dacă aveți în cercul de prieteni/cunoștințe o persoană vegetariană, puteți folosi această zi ca o scuză pentru a le oferi o îmbrățișare.

Numai vă rog eu mult să nu-i strângeți prea tare, bine? :)

vegetarian_shutterstock_243279688

Foto: Vegetarian; Foto featured: Vegetarian girl, de la Shutterstock

* timp pe care l-ar fi putut folosi ca să taie morcovii julienne sau să își prepare o salată delicioasă din quinoa și ceva ierburi, mmmm!

23 septembrie mai este Restless Legs Awareness Day – adică ziua conștientizării sindromului picioarelor neliniștite. Se ține în aceeași zi în fiecare an, pentru a coincide cu data nașterii profesorului Karl-Axel Ekborn (născut în 23.09.1907, decedat în 1977), eminent neurolog suedez care a descris primul această boală, în anul 1945. Nici astăzi nu se cunoaște factorul care declanșează această boală pentru care încă se caută vindecarea.

3 thoughts on “Ziua „Îmbrățișează un vegetarian!””

  1. Am si eu o „prietena” care e vegetariana doar atunci cand da bine, de obicei in public. Dar cand merge in vacante pune vegan on hold, ca nu poate sa reziste. De cand mananca proteina ocazional, parca e mult mai dahh, ori nu o cunosteam eu asa bine, nu sunt sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.