I tried. I failed.

Am încercat. Am eșuat. Am vrut să scriu un articol pe zi, în fiecare zi, doar că nu am luat în considerare faptul că timpul meu este, de la o vreme, limitat. Adică, la propriu, orele îmi sunt numărate.

Ziua mi-o încep la ora 6:30 trecute fix, când alarma telefonului îmi reamintește că sunt condamnată la muncă zilnică. La 7:30 semnez condica și la 15:30 o semnez de plecare. Ajung acasă, mă mai învârt un pic, trag un pui de somn de 2-3-4 ore și o iau de la capăt. Ziua mea se încheie la ora 1:00 cel mai devreme, uneori chiar la 2:00 sau 3:00.

Așa că nu știu cum mi-am imaginat că o să am timp de toate. Dar continui să mă încăpățânez să nu abandonez proiectul cu zilele tuturor chestiilor. Reiau din urmă ce-am ratat și fac tot posibilul să țin pasul cu zilele.

Când mă gândesc că e octombrie și afarăe cea mai faină vreme cu putință, îmi cam vine să plâng. Voi ce mai faceți zilele astea?

7 thoughts on “I tried. I failed.”

  1. Asa suntem toti, stai linistita :)))
    Eu ma incapatanez sa imi creez „to-do lists”. Macar am satisfactia ca bifez si eu ceva acolo.
    Dracu stie, cand a trecut septembrie. Simt ca nu am facut nimic productiv, desi am muncit :))))

  2. Eu incerc de cateva saptamani sa mut blogul pe alt CMS si m-am blocat la faza de testare. Noul CMS e inca in beta si m-am apucat sa corectez la el, dar mai si lucrez 9-17 (18 de multe ori, 19 pana ajung acasa). Ca sa nu ma plictisesc, mesterii care ar trebui sa lucreze la casa trag chiulul si in felul asta am toate sansele sa se lungeasca santierul pana in decembrie. Tot ce s-a lucrat din aprilie pana acum se putea face lejer in trei luni. Daca-i concediez pe astia, trebuie sa gasesc altii.
    Cu astea ma ocup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.