Acum șapte ani…

Spuneam „Da!” în fața ofițerului stării civile, apoi petreceam la un restaurant căruia nu i-am mai călcat de-atunci pragul, după care plecam într-un fel de săptămână de miere. Nici buletin n u mai aveam, era cu gaură, că tocmai îmi schimbasem numele și noul act de identitate nu a fost gata înainte de a pleca. 

Au fost șapte ani tare faini, cu vreo câteva certuri, dar mai ales cu împăcări, cu neînțelegeri, dar mai ales cu „armistiții”, cu discuții în contradictoriu, dar mai ales cu ajungerea la un numitor comun. Încă mai sunt câteva subiecte asupra cărora am căzut de acord să nu fim de acord / de aceeași părere [agree to disagree, cum zice americanul], dar per total, eu zic că amândoi am ieșit pe plus.

Am trecut prin toate cele împreună și dacă încă mai suntem un cuplu, după „the seven year itch”, eu zic că suntem bine. Prieteni au venit și au plecat, dar cei care contează ne-au rămas aproape. Din nou, eu zic că suntem pe plus și la capitolul „prieteni”.

La mulți ani nouă! Te iubesc, bă!

11 thoughts on “Acum șapte ani…”

  1. Vă doresc mulți ani împreună și de acum încolo. Să fiți înțelepți, toleranți și mereu cu poftă de viață. Denisa, să dai dreptate soțului în orice problemă dar să faci cum îți dictează conștiința :) Așa nu apar discuții…….Vă pup.

  2. Bravo voua!
    La cat mai multi si mai fericiti ani impreuna!

    @ghiocel07 – Unde ai auzit tu ca sotia sa dea dreptate sotului? Never ever!!! Sunt cu sotia impreuna de 7 ani si cel mai ok e sa-i dau ei dreptate. Happy wife-Happy life.

  3. Da’ ce avea restaurantul ala, de n-ati mai vrut sa auziti de el? V-au ciupit la nota vazand ca sunteti proaspat casatoriti si sperand ca, in euforia evenimentului, nu va veti prinde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.