About last weekend: 1

Vara asta, în loc să stau în casă și să mă omor făcând curat, mi-am propus să stau mai puțin pe-acasă în wekend-uri și să încerc să trăiesc mai mult – adică să plec, oriunde, numai să nu fiu aici, printre strigăte și manele. Și, în mare parte, am reușit.  Din păcate, abia spre sfârșitul verii mi-a venit ideea să adun într-un album foto de pe Facebook colaje și poze cu ceea ce am făcut în weekend-ul trecut. Nu-i bai, că mai este vară și la anul!

photogrid_1473632580914

photogrid_1473508954381

Weekend-ul trecut l-am petrecut mai mult prin Deva, am reușit, după trei ani, să alerg prin țâșnitoarele cu apă din parcul de la poalele cetății, am mâncat o Marlenkă seacă (ultima), am descoperit un colț superb într-un local din oraș, am mâncat (a câta oară?) pui în caramel și tăiței cu legume la restaurantul chinezesc MAXXA, m-am rătăcit printre prostiile de la magazinul chinezesc din MAXXA etc.

photogrid_1473508505334

Despre vizitele la spital o să povestesc, poate, altă dată. Una peste alta, a fost încă un weekend reușit.

Voi ce faceți în weekenduri? Știați că mai sunt 15 săptămâni până la Crăciun?

7 thoughts on “About last weekend: 1”

  1. Anul asta majoritatea weekendurilor au fost cu mesteri, discutii, scandaluri, stres. Ultimele trei saptamani au fost ceva mai linistite, dar nu s-a terminat inca.

  2. Eu am ars-o mai mult in casa.
    Am fost la casa de la tara a socrilor si am crapat niste gratar, iar duminica am stat in casa si m-am jucat Sims3, pe laptopul meu si consortu’ s-a jucat pe laptopul lui porcaria lui de Heroes (am zis ca invat sa joc, dar mi-e lene). Iar seara, dupa mai bine de 6 ore de stat cu ochii in pc si cu o durere in fese de la atat stat jos, ne-am carat la un film, unde, bineinteles, am stat cu ochii intr-un ecran si mai mare si ne-am re-odihnit fesele, caci, am mers prea mult pe jos (din casa, la masina si din masina in cinematograf).
    Ah si am facut si niste workout asa, efort care s-a dus dracu’ cand am ajuns la film si am luat o portie de nachos cu branza si un suc.
    Hait!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.