Am girat impostura

Spuneam într-o postare anterioară că o să scriu acest foarte scurt articol. Nu este de interes pentru majoritatea cititorilor, dar este un fel de declarație oficială prin care mă delimitez de numele Călin Bobora și de tot ce înseamnă colaborări viitoare cu el.

Am fost prieteni, am organizat împreună evenimente, ne-am certat, ne-am „despărțit”. Omul și-a băgat nasul unde nu-i fierbea oala, așa că am pus punct nu doar prieteniei, ci nu mai avem absolut nimic de împărțit.

Scriu acest articol pentru că am aflat din mai multe surse că omul s-a grăbit încă de acum câteva luni, când s-a produs ruptura între noi (familia Bârgău și el), să anunțe pe la toți cei care au stat să-l asculte că nu mai colaborăm, că el singur face și drege, că aduce bloggeri la evenimente etc. Plus toate lucrurile nasoale pe care le-a spus despre mine și Sebi, dar astea-s, din nou, detalii care nu vă privesc și nu vă interesează.

Nu intru, deci, în detalii, ele sunt irelevante în context. Relevant este faptul că numele de Bârgău nu mai trebuie asociat niciodată cu numele de Călin Bobora. Spunem „pa” trecutului și ne vedem de viețile noastre.

P.S.: Diferența dintre un om cu un pic de educație și un țăran de oraș: impostor vs. ratat, dolofană, rubensiană, sărăcie, fomist, casnic, nulitate. Încă nu am zis nimic de hoț, dar nu au intrat zilele în sac.