Am plecat la școală…

Azi am întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului.

Timp de patru ani, m-am târât cu greu din pat în fiecare dimineață ca să fac prezența la ceea ce am numit, bacovian, cimitirul tinereții mele: Liceul Teoretic Traian din Deva. Directorul care mi-a dat 3 la purtare pentru că aveam 42 de absențe nemotivate – toate erau, de fapt, întârzieri, pentru că știți deja că punctualitatea nu mă reprezintă – a murit, dirigu’ s-a dus și el, fie-i țărâna ușoară… așa că singura „fereastră” pe care ne-au găsit-o [pentru „ora de dirigenție” de azi] a fost la ora 14. În sfârșit, o oră rezonabilă, sper ca măcar de data asta să ajung înaintea profilor!

Bine, pe la 11 și ceva seara m-a sunat Dana, prietena mea cea mai bună și cea care mi-a fost colegă de bancă timp de trei ani, m-a sunat ca să mă întrebe dacă m-am culcat și să mă asigure că mă va suna încă o dată dimineață, la ora 9, pentru că la 12 ne întâlnim cu toții în Deva. E deja 4 și când o să citească postul ăsta pe blogul meu o să dea din cap dezaprobator [„Eu i-am spus să se culce, ce naiba o fi făcut până la ora aia?!?”].

O să revin cu un post despre întâlnirea de 10 ani, o pregătim în stilul nostru [haotic, adică] de prea mult timp ca să nu merite un amplu reportaj de blog. Revin, deci, pe seară.

8 thoughts on “Am plecat la școală…”

  1. In legatura cu absentele,un tip mi-a zis ca are 250 de absente cu 10 la purtare.Deci,unde esti in poza ??Chiar nu te gasesc.

  2. Sunt a treia de la stânga la dreapta, rândul de jos. Aveam părul scurt pe-atunci. Bianca Drăgușanu nu a terminat liceul la Traian, am fost colege doar un an sau mai puțin, deci n-avea ce să caute în poza de la sfârșitul clasei a XII-a.

  3. parca seamana cu ea (din inregistrarile de la „din dragoste” ) si plus ca stiam ca ti-a fost colega… eh, confuzia :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.