Cine-şi mai aminteşte de „Camioane în mulţime”?

Sigur, nici mie nu-mi spunea mare lucru numele ăsta. De fapt, era o trupă foarte faină care a „scos” câteva melodii în urmă cu vreo 10 ani şi… gata, că aşa se întâmplă cu mai toate trupele bune în România. Dispar, pentru că nu cântă manele sau „etno”.

Dar cum mi-am adus aminte de Camioane în mulţime? La evenimentul AVON de joia trecută erau trei make-up artiste. Una dintre ele îi tot povestea Ancăi Duma că ea a cântat, că acum e make-up artistul AVON etc. Era o tipă frumoasă, care-mi părea cunoscută, dar de unde s-o iau? De unde o ştiu? Şi ce s-o fi întrebat? „De unde te ştiu?”?

Am lăsat-o baltă şi, când am ajuns acasă, mi-am amintit de ea, aşa că am căutat „make-up artist AVON” pe Google şiii am găsit-o: Carmen Dincă. Pe YouTube am dat peste melodia asta: 

Am ascultat melodia asta în draci pe vremea Atomic TV K-lumea! It’s such a small world!

P.S.: Tipa e la fel de frumoasă, dacă nu chiar mai frumoasă.

4 thoughts on “Cine-şi mai aminteşte de „Camioane în mulţime”?”

  1. Dispareau trupele astea ca nu se reprofilau pe manele si etno, exaaact, dar si pt ca au refuzat sa intre in randul multimii, spre comerical. Astazi, slava cerului, sunt numeroase nume care si-au facut iesirea din anonimat, fara sa fie ascultate la radio de 20 de ori/zi, inspre satietate…

  2. Multumesc mult pt cuvintele frumoase si aprecierile sincere la adresa muzicii noastre. Mi-a fost foarte greu atunci cand am renuntat la cantat pt ca nu acceptam sa fac tot felul de compromisuri si am ajuns sa fac makeup intr-un moment de tristete ca nu mai reuseam sa fac nimic cu muzica si televiziunea fara sa intru in „mizeria” acestei industrii. Dar nu imi pare rau de nimic, Dumnezeu a avut alt plan pt mine si Ii multumesc pt tot ce sunt si fac acum, sunt recunoscatoare pt momentele frumoase traite in preajma oamenilor cu inimi frumoase si incerc sa fiu o ambasadoare a dragostei si pacii, a armoniei si bunatatii divine! Multumesc inca o data si sper sa ne cunoastem curand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.