Avon LUXE, pentru dive şi femei obişnuite

Avon a lansat colecţia LUXE, despre care eu v-am povestit în luna octombrie. Este prima gamă de produse de machiaj de lux de la Avon, o colecţie pentru femeile care nu-şi doresc nimic altceva decât calitate şi care sunt dispuse să plătească un pic mai mult pentru a avea parte de această calitate şi unicitate.

Am testat gama pe propria piele, atât la şedinţa foto pe care Avon mi-a oferit-o, cât şi după ce am ajuns acasă. Mă declar foarte încântată în mod deosebit de fardurile pentru pleoape.

Pentru produsele din colecţia LUXE, Avon a ales ingrediente rare, preţioase pe care le-a introdus în formule bogate. De la diamantele negre la safirele albe, de la mătase la delicata orhidee, toate sunt de natură să te facă să ai o apariţie de neuitat.

Colecția cuprinde şapte produse care pot fi deja comandate din broşură: rujul LUXE [23 de lei], mascara [23 de lei], conturul de ochi [25 de lei], paleta cu farduri de pleoape [45 de lei], pudra compactă [41 de lei], fondul de ten [41 de lei] şi luciul de buze [21 de lei].

Imaginea gamei LUXE este Loredana Groza. O să las imaginile cu ea să vorbească despre cât de faine sunt produsele, mai ales atunci când sunt aplicate pe o faţă celebră. :))

  

 

OK, nici cu faţa mea nu mi-e ruşine. E drept că ţinutele care implică o singură piesă vestimentară şi încălţări cu toc de 10 centimetri nu mi se prea potrivesc, dar pot să vă spun că m-am distrat la şedinţa foto din octombrie şi mă bucur că am pozele astea profi – sunt bune de arătat nepoţilor, mai ales că dintre toate bloggeriţele, doar eu am cerut să fiu fotografiată şi altfel decât cu rochia „împăsărită” [e plină de păsări, frumoasă, dar nu e pentru mine].

Apropo, rochiile purtate de mine şi celelalte bloggeriţe care au participat la şedinţa foto fac parte din colecţia specială Avon LUXE for Nissa. În colecţie veţi regăsi cinci rochii de divă, care pot fi cumpărate din magazinele Nissa din Bucuresti şi ţară.

Rezultatele se văd: pe tocuri eram cam stresată [eu sunt obişnuită să fiu de cealaltă parte a obiectivului – e o ascunzătoare bună, apropo], nu ştiam ce să fac cu mâinile, când eram atentă la mâini uitam să zâmbesc, m-am îngrozit când am rămas fără ochelari, m-am sucit, m-am învârtit… şi au ieşit pozele astea.

  

   

Din fericire, fotograful Andrei Tănase [i-am uitat numele, dar l-am văzut pe un blog, undeva, şi când îl găsesc promit să repar nedreptatea, că merită, dragul de el, măcar un link] a fost foarte răbdător şi înţelegător şi m-a pozat şi în „civil”, aşa că de fiecare dată când mă mai întreabă cineva „Da’ de ce nu porţi fuste sau rochii mai des?”, o să-i arăt pozele astea.

10 thoughts on “Avon LUXE, pentru dive şi femei obişnuite”

  1. Daca produsele astea au reusit sa o faca pe Loredana sa arate asa de bine (am vazut-o „pe viu” cum arata… groaznic!) isi merita pretul. :D

    Pozele tale sunt foarte frumoase, dar sunt pe aceeasi idee ca tine: mai bine haine comode, blugi, bocanci, decat o rochie finuta si pantofi pretentiosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.