Bagă bani şi… inevitabil va fi bine

Joi seara am intrat cu Sebi în Real-ul din Deva. Trebuia să facem nişte mici cumpărături, tata ne aştepta la spitalul veterinar unde ne-am dus cu Codiţă la vaccin [a scăpat, e bine, dacă nu erau medicii de la spitalul AndiVet, acum eram în doliu], aşa că am zis că nu stăm mult şi mai ales că nu cumpărăm decât strictul necesar. Aşa ne minţim de fiecare dată, că luăm doar ceea ce ne trebuie.

Nici nu am făcut trei paşi de la intrarea în Real că am auzit refrenul unei melodii pe care am evitat-o cu graţie toată vara: Bagă bani, cântată de Puya cu nu-ştiu-cine. Şi ne-a îndemnat Puya să băgăm bani până când s-a terminat melodia, că doar de-aia am mers la cumpărături, ca să băgăm bani. Bună strategie, Real! Numai că ar trebui să vă gândiţi şi la clienţii care nu apreciază muzica asta foarte uşoară…

Banii n-aduc fericirea, da’ te-ajută să-ntreţii iubirea. Asta cântă Andra încă de la începutul verii. Un alt „hit” de care m-am ferit cât am putut, dar pe care, inevitabil, l-am tot auzit ba prin magazine, ba în maşină la posturile de radio de doi bani. Şi astăzi am ascultat melodia de la cap la coadă.

Versurile zic aşa: 

Şi-ai umblat, prin ploaie şi prin vânt
Şi-ai fost cu capul în nori
Şi te-ai întors pe pământ, şi-ai tot umblat
Spre oceane şi munţi
Mereu repede, şi-apoi te-ai hotărât să m-asculţi […]

Banii n-aduc fericirea, 
Dar te ajută să-ntreţii iubirea.

O, o, o şi vorba vine, atâta timp cât eşti cu mine, 
Inevitabil va fi bine
O, o, o şi vorba vine, nu-ţi face griji lasă pe mine, 
Inevitabil va fi bine.

…de unde putem deduce că bietul Cătălin Măruţă, soţul Andrei, este plătit mai prost decât Andra. El merge la emisiunea cu „Hepilica” de luni până vineri, ea este jurat la concursul „Românii au talent” şi… are talent. Cântă. Are concerte. Este imaginea Garnier în România. Inevitabil, Măruţă nu trebuie să-şi facă griji, că va fi bine. Vorba vine.

Dacă v-am făcut curioşi, iată şi videoclipul melodiei cântate de Andra. Pe-aia cu „bagă bani” vă las să o căutaţi singuri, nu vreau să risc să daţi un click din greşeală şi să aveţi impresia că vă trimit pe pagina asta sau ceva.

7 thoughts on “Bagă bani şi… inevitabil va fi bine”

  1. Au niste versuri”hiturile” din ziua de azi de te apuca groaza. Oricum, Andra si Puya stau binisor comparativ cu Velea care e de toata jena. „Cremwrusti cu mustar, fac dush, beau fresh. „OMG!

  2. Macar nu s-au mai ascuns in spatele clasicilor sau a muzicii cu adevarat frumoase, mesajul a fost clar ca si ala de pe sosele ” aici sunt banii dumneavoastra”,

  3. Dacă ne uităm pe lista hiturilor acestei veri, cred că au ales ceva decent! Sunt multe melodii care au adunat milioane de ascultări, dar care nu ar merita nici măcar scrijelite într-o budă de gară!

  4. Mai oameni buni, ROMANIA E O TARA PLINA DE DROGATI, ANALFABETI, CURVE, COCALARI SI AGRAMATI !!! Nu va tot mirati atata, astia suntem, ce tot atata tura-vura….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.