Băi, îs deprimantă?

Mi se pare mie sau pe blogul ăsta sunt o grămadă de articole scrise pe un ton negativ[ist], aproape deprimante? Căutam articole scrise de mine pe care să le recomand cititorilor ajunşi pentru prima dată pe blogul meu [iacă] şi am găsit tot felul de lamentări, de tristeţi şi altele asemenea. Păi eu nu-s aşa!

Când ne-am întâlnit, Robin mi-a zis că se aştepta să fiu mai agitată din ce a citit pe blogul meu şi că sunt, de fapt, cam prea tăcută. Dar zău că nu sunt chiar aşa cum par. Nici tăcută, nici foarte agitată, nici mereu deprimată. Există oameni care pot confirma!

8 thoughts on “Băi, îs deprimantă?”

  1. Poate blogul este locul unde se „dezlantuie” partea ta intunecata, trista sau deprimata … si Real Life esti doar tu, vesela si „agitata”. Zic si eu .. who knows

  2. Sau poate ai o subpersonalitate mai dark, atâta tot. Să nu crezi că te-am făcut schizofrenică. Defapt cu toţii avem subpersonalităţi (cel puţin două).

  3. buh, eu nu te cunosc deloc tacuta. Hai, fie la telefon nu prea iti place sa vorbesti, in rest nu taci :D
    Poate ca acum este si perioada asta. Nu neaparat sarbatorile, frigul, schimbarile din viata ta… Rabdare, ca trec toate. Rezultatul o sa te/va bucure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.