Bijucăria săptămânii IX: inel din plexiglas [vreau!]

M-am jucat cu Fimo, cu Cernit, am făcut figurine din ceramică, am făcut şi mărgele din lut cu uscare la aer, am încercat şi tehnica şerveţelului, acum urmează să testez lacul cu efect de sticlă pe care mi l-am cumpărat de mai bine de două luni şi de care n-am avut timp să mă ocup, iar între timp am găsit pe blogul Breslo asta: Cum să faci un inel transparent.

De-abia aştept să mai ajung prin Timişoara şi să-mi cumpăr plexiglas transparent, materialul din care se poate face minunăţia de mai jos. Culmea e că eu am în casă de vreo 15 ani o placă grosuţă din plexiglas pe care o folosim ca să protejăm mobila atunci când gătim. Mă rog, când se găteşte, că eu nu mai am loc de Sebi şi Mama. Dar mă gândesc că nu ar fi prea înţelept să mă apuc să tai din plexicul din bucătărie, că o să mănânc numa’ pizza până mă iartă familia!

Din poze pare simplu, citind articolul îmi dau seama că nu-i ca şi cum ai tăia hârtie cu foarfeca, dar eu zic că merită încercat.

2 thoughts on “Bijucăria săptămânii IX: inel din plexiglas [vreau!]”

    1. Fiecare are farmecul său, dar cel mai mult m-am jucat cu Fimo şi am pictat figurine – asta nu pentru mine, pentru vară-mea. Deci Fimo şi Cernit, chiar dacă-s destul de migăloase.
      De fapt, şi mărgelele din lut au fost mişto de modelat şi pictat… nu mă pot hotărî! :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.