Black Friday la Arsenal Park

Inițiativă inedită în industria turismului românesc: Arsenal Park, cel mai mare parc tematic din țară, atacă prețurile vacanțelor cu ofertele de Black Friday și Black Weekend

Arsenal Park, cel mai mare parc tematic din țară, este recunoscut prin specificul militar al facilităților de cazare și prin activitățile incitante care se pot derula. Turiștii sunt cazați în mod obișnuit în Camere Ofițer duble, însă cei care vor să trăiască o experiență army optează pentru Camerele TUN sau TAB. Familiile aleg Apartamentele Colonel sau Vilele General, facilități spațioase, care conferă în același timp intimitatea dorită. Până acum doi ani, parcul tematic era preferat în proporție de 90% de companii pentru activitățile de tip militar care se pot derula în cadrul teambuilding-ului. În acest moment marile atracții le constituie activitățile de relaxare și activitățile de aventură.

”În acest sens, ofertele Arsenal Park din anul 2017 au fost destinate turiștilor individuali, cuplurilor sau familiilor cu copii care și-au propus să meargă în vacanță în țară, cu acces la toate facilitățile din străinătate, la calitatea așteptată. Am gândit programe care să îi țină antrenați, incluzând cazare, mese, acces la cea mai lungă tiroliană din țară dintr-un singur segment, acces pe cel mai mare panou/turn de escaladă din țară, acces la PowerFan Jumps – o activitate unică în România (salturi asistate în gol de la 30 de metri înălțime), acces pe traseele de cățărare prin copaci. În plus, din septembrie am ieșit pe piață cu o nouă activitate incitantă: Escape Room, care s-a bucurat de un mare succes chiar și în rândul locuitorilor din zona Orăștiei. Mai mult de atât, toate programele noastre presupun și multă relaxare: AquaPark-ul nostru este centru de wellbeing pentru adulți și prilej de distracție maximă pentru cei mici”, a declarat Emilian Duțu, director hotel Arsenal Park.

Vacanțe mult așteptate la Arsenal Park și abonamente Aqua, la prețuri minime de Black Friday

Arsenal Park este deținut de frații Emil și Marius Cristescu, oameni de afaceri din Timișoara. Aceștia au avut o viziune despre un produs turistic unicat pe piața din România și nu numai. Fiind în continuă dezvoltare, parcul tematic se poziționează ca fiind cel mai complex resort din țară, unic în Europa.

„Această poziționare reprezintă o provocare pentru noi. Nu urmărim trendurile din țară, încercăm să le creăm noi. Avem modele de business din străinătate, însă fiind un produs unic, realizăm inevitabil premiere în domeniu. Cu toate acestea, marea noastră mulțumire este să ne apropiem de clienții noștri, să le venim în întâmpinare și să creăm momente fericite, de neuitat. Acesta este și motivul pentru care Arsenal Park lansează Black Friday și Black Weekend. Le oferim posibilitatea clienților noștri să achiziționeze pachete de vacanță de 1 Decembrie, de Revelion și de primăvară la tarife cu până la 33% mai ieftine”, a afirmat Sebastian Antal, directorul general al complexului Arsenal Park.

Cât costă o minivacanță la Arsenal Park?

Ziua Națională prilejuiește o minivacanță de 3 nopți, incluzând mese, activități, acces AquaPark și petrecerea de 1 Decembrie costă doar 220 euro pentru 2 persoane. Reducerea este de 30%, de la 318 euro tarif inițial.

O  minivacanță de Revelion, cu cazare 4 nopți, incluzând mese, activități, acces AquaPark și petrecerea la piscină în noaptea dintre ani ajunge să coste 398 euro pentru 2 persoane. Reducerea este de 33%, de la 598 euro tarif inițial.

Minivacanța de 5 nopți, luată în lunile martie – aprilie 2018, costă doar 1.999 lei pentru 2 persoane și include cazare, mese, activități și acces AquaPark.

Abonamente individuale de 6 luni de acces în AquaPark costă doar 800 lei, la reducere 33% față de tariful inițial de 1.200 lei.

Se pot achiziționa și carduri cadou în valoare de 999 lei, la reducere 33% față de tariful inițial de 1.500 lei. Acestea se pot folosi pentru servicii de cazare furnizate anul viitor.

În acest moment, produsele disponibile de Black Friday și Black Weekend constituie probabil cea mai bună ofertă de pe piața turistică din România. Se pot studia în detaliu pe arsenalpark.ro.

Pentru detalii cu privire la pachete, îi puteți contacta direct la numerele de telefon  0799003376 sau 0730019299. Pentru alte rezervări, scrieți pe [email protected]

Despre Arsenal Park

Arsenal Park este un complex de vacanţă cu 230 de locuri de cazare în care turiştii pot practica diverse activităţi, printre care instrucţie militară, lupte de airsoft şi paintball, tir cu arme de airsoft şi paintball, tir cu arcul, plimbări cu transportorul şenilat, închiriere maşini de golf, biciclete, go-kart bikes, etc. Arsenal Park dispune de un centru spa și de un AquaPark la standarde ridicate.

Întins pe o suprafaţă de 88 de hectare, Arsenal Park este şi cel mai mare muzeu de tehnică militară din România, cu peste 150 de exponate, printre care tunuri, TAB-uri, transportoare şenilate, dispozitive antirachetă, mitraliere şi tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, camioane militare, o ambulanţă militară, o locomotivă, trenuri de mină, un avion IAR 93, un avion AN-2 și un MIG 21, dar și un elicopter Kamov Ka 26.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.