Boxele Genius cu buton de volum: bestiale!

Sunt o norocoasă: o dată la trei ani, cineva îmi face cadou niște boxe. Acu’ trei ani a fost șefu’, care mi-a cumpărat primul sistem 2.1 din viața mea. Față de pocnitorile pe care le foloseam la redacție, diferența era ca de la cer la pământ – sau ca dintre o conservă de pește din care, înghesuite, cântau trupele mele preferate și o boxă uriașă, în discotecă, lângă care îți simți plămânii pulsând pe ritmul muzicii. Nu că aș asculta eu muzica prea tare, dar mai am momente…

Cu una dintre boxele alea am dormit timp de vreo doi ani. Să explic: atunci când am descoperit Seinfeld, îi dădeam play și adormeam, cu volumul destul de ridicat. După câteva sute de nopți cu această coloană sonoră, Sebi s-a cam săturat, între timp am mutat mobila prin cameră și biroul meu e acum chiar lângă pat, așa că nu mai ascultăm Seinfeld, eu îl ascult și asta cu o boxă lângă mine. Epic fan is epic, I know.

Să tot fie vreun an de când boxele mele „șmechere” au început să scoată și alte sunete decât cele care ieșeau din computer: ba câte-un pâc-pâc-pâc, ba câte-un tâgî-dâgî-dâgî, ba poc-poc-poc-poc, în fiecare seară adormeam resemnată la ideea că a doua zi s-ar putea să nu mai meargă deloc. Eh, din fericire încă mai funcționează, așa că le-am dus la redacție. Le-am spus colegilor că ar putea să „recite” din Seinfeld, la câte sute de ore au redat din acest serial, dar că îi iert și, prin urmare, ascultăm la ele Scorpions și RockFM.

Boxele trebuiau înlocuite cu ceva, așa că după două zile în care am studiat oferta eMag din scoarță-n scoarță, nu mi-am ales nimic și l-am lăsat pe Sebi să-mi facă o surpriză. Surpriza consta în butonul uriaș cu care sunt dotate boxele mele. E doar un buton de volum, chiar dacă-i mare cât pumnul. Cablul foarte lung mi-ar permite să dorm cu butonul sub pernă, dacă aș vrea asta. Dar nu vreau. Singura lui utilitate e că-l poți ține în poală atunci când te uiți la un film și nu mai e nevoie să te întinzi până la boxe ca să ajustezi volumul. În rest, e doar un accesoriu foarte fancy.

Sistemul a costat aproape 150 de lei și se pare că butonul „a făcut ravagii” printre cumpărători, pentru că între timp stocul de boxe Genius cu buton mare de volum a fost epuizat. Găsiți aceleași boxe, fără buton și ceva mai slăbuțe, la prețul de 84,99 lei. Le recomand, pentru că le folosesc deja de două luni și nu am nimic să le reproșez. Calitatea sunetului e impecabilă, boxa poate fi luată pe pernă etc. :)


1 thought on “Boxele Genius cu buton de volum: bestiale!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.