Câteva vorbe goale

Trebuie să încep prin a-mi cere scuze acelora dintre voi care au mai intrat pe aici în speranţa că am mai scris ceva. Am răcit, m-am uitat la filme şi am cugetat. Nu la nemurirea sufletului, ci la ce voi face de la anul, dacă rămân făr’ de job. Nu m-am stresat însă prea tare, pentru că am auzit că nu face bine la ten.

Ziceam că m-am uitat la un serial. Weeds. M-a fascinat nu povestea în sine, ci genericul de început: o melodie superbă – Malvina Reynolds – Little Boxes – şi imagini care promiteau întâmplări dintr-o suburbie americană. Din sezonul 2 al serialului, fiecare episod avea aceeaşi melodie în intro, intrepretată de altcineva, o idee foarte faină. Până la urmă, m-a „prins” şi povestea, altfel nu m-aş fi uitat la toate sezoanele. Din sezonul 4, au scos introducerea cu Little Boxes, pentru simplul motiv că acţiunea nu se mai petrece într-o suburbie, traficanta de droguri se mută şi în cele din urmă se îndrăgosteşte şi… sezonul 5 e deja telenovelă. Nu mă credeţi pe cuvânt, eu mai spun doar că se vorbeşte foarte mult în spaniolă, acţiunea se mută la graniţa cu Mexic, iar personajul negativ este interpretat de Kate del Castillo, cunoscută actriţă de telenovele. Brr! Sunt curioasă ce mai născocesc în sezonul următor. În fine, concluzia după cele cinci sezoane este că de acum încolo voi citi pe IMDB despre orice film pe care vreau să-l văd şi voi evita toate filmele în care joacă Kevin Nealon sau Justin Kirk. Ce-i prea mult strică, mi-am luat porţia de idioţenie pentru viaţa asta!

Planuri deosebite pentru 2010 nu am, sau şi dacă am, nu le mai scriu pe blog, pentru că am constatat că nu mă ajută cu nimic. Mi-am promis că mă las de fumat până pe 9 octombrie 2009 şi încă mai fumez, mi-am promis să învăţ germana şi să îmi iau permisul de conducere şi nu mă pot lăuda că am dus la bun sfârşit vreuna dintre promisiuni, aşa că pentru la anul, las lucrurile să „curgă” de la sine şi-poi ce-o mai fi om mai vedea, vorba cântecului.

Unii încep o nouă săptămână de muncă azi, eu îmi fac bagajele pentru un mini concediu la Iaşi. Nu închei „anul blogosferic” încă, mai sunt patru zile bune până atunci şi am în Drafts [doar că în capul meu, nu pe blog] o idee mişto de articol. Rămâne de văzut dacă se materializează sau ba. La bună citire!

6 thoughts on “Câteva vorbe goale”

 1. f enervanti sunt astia 2, in special justin, dar fara ei serialul nu ar mai fi asa comic.
  sa vezi in the big bang theory ce enervant e sheldon, cel mai idiot personaj din istoria serialelor.

 2. in iunie apare sezonul 5 parca.
  m-am uitat si eu toamna asta la „Weeds”, asa mi-a placut de actrita din rolul principal. (nu ii stiu numele), in realitate are vreo 45 de ani dar arata…de nota 20+.
  E un serial relaxant, amuzant si placut. numa` bun de petrecut timp in patut la caldurica.

 3. Succes absolut si fara efort in tot ceea ce vei planui. iar daca unele lucruri pe care t-i le-ai propus nu le vei realiza sa nu te gandesti ca nu vor fi implinite ci doar ca nu este timpul lor.
  P.S. daca reusesti sa te lasi de fumat sa-mi dai si mie reteta.
  P.S. 2.0 Sa anunt ziua cand vei da de permis ca sa-ti tinem pumnii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.