Ce faceţi duminică, 10 iulie?

Eu o să fiu, one way or the other, la Bucureşti, mai precis în Piaţa Constituţiei, împreună cu alte câteva mii de fani Bon Jovi din România. Aşa cum scriam aici, după [prea] mulţi ani de aşteptare, visul devine realitate: Bon Jovi concertează pentru prima dată în România.


Ştiam eu că 2011 o să fie un an bun!

Informaţia oficială, de la D&D East Entertainment:

Bon Jovi va concerta pentru prima oara in Romania, Duminica 10 Iulie in Bucuresti – Piata Constitutiei.
4 Februarie, 2011 – La cererea coplesitoare a publicului din Romania, BON JOVI tocmai a adaugat Bucurestiul pe harta turneului european din 2011. Suntem foarte entuziasmati ca BON JOVI a acceptat invitatia de a concerta pentru prima data in Romania. Locatia va fi minunata Piata a Constitutiei din Bucuresti, iar show-ul va avea loc pe 10 Iulie.
Turneul formatiei BON JOVI din 2011 are un inceput promitator dupa succesul avut in 2010, fiind formatia cu cele mai mari incasari conform Billboard si Pollstar, un titlu dobandit pentru a doua oara in doar trei ani. Formatia va concerta in Statele Unite, Canada si in Europa. La nivel global, castigatoarea premiului Grammy a vandut peste 125 de milioane de albume, si a sustinut mai mult de 2,700 de concerte in peste 50 de tari pentru 35 de milioane de fani.
„BON JOVI GREATEST HITS” a debutat pe locul 1 in intreaga lume in luna Noiembrie, albumul continand o retrospectiva a ultimilor trei decenii, atingand cele mai inalte pozitii in top. Albumul a vandut mai multe copii in prima saptamana de la lansare, decat Cross Road, album lansat in 1994, care a vandut peste 21 de milioane de copii. Anterior, turneul “Lost Highway Tour” a reprezentat turneul numarul 1 in 2008. Dupa trei decenii de cariera incredibila, formatia Bon Jovi ne delecteaza cu un show nemaipomenit si la Bucuresti.

Cine mai vine la concert?

12 thoughts on “Ce faceţi duminică, 10 iulie?”

  1. Mihai, e posibil, eu sunt 100% femeie – last time I checked :D – și sunt mare fană Bon Jovi. Bănuiesc că prin „fanii lui BJ” te referi la Bon Jovi, nu la alte cele. :D

  2. Aaaaa! Super! Dar vezi ca la VIP stai pe scaun, biletele alea sunt cele mai departe de scena, dupa parerea mea; alea de la golden erau cele mai aproape. (sunt sold out acum…)

  3. Pingback: Denisa Bârgău [nevastă de Coşmar] » Răspund[em] cititorilor [2]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.