Ciocolata Eurocrem

Eu şi Eurocrem avem o relaţie specială. Poate părea exagerat, dar o ştiu încă dinainte de a mă fi născut.

Ciocolata Eurocrem este produsă în Serbia. Când eu eram în burta mamei, la începutul anilor ’80, în România se găseau foarte puţine dulciuri spre » deloc. Norocul a făcut ca ai mei să locuiască pe atunci în Timişoara, unde mai ajungeau bunătăţi de la vecinii şi fraţii noştri sârbi. Probabil că nu în magazine, că magazinele alimentare erau mai mult de decor, dar în Piaţa Badea Cârţan sigur se găsea ciocolata Eurocrem.

Toată copilăria mi-a povestit Mama de crema de ciocolata Eurocrem la care poftea când era gravidă, ba mi-a povestit că o dată, o singură dată, Tata n-a vrut să-i cumpere o amărâtă de cutiuţă cu cremă de ciocolată, iar de atunci mereu asociez Eurocrem cu refuzul tatălui meu de a-i face pe plac nevestei lui gravide. :))  Faza e că până acum vreo doi ani, habar n-aveam ce gust are Eurocrem, dacă mai există şi dacă e chiar atât de bună pe cât îşi amintea Mama. Până când am dat peste un chioşculeţ din Timişoara care o vinde. Şi mi-am cumpărat. Şi mi-a plăcut!

Minunăţia de ciocolată Eurocrem este acum disponibilă pentru toţi românii, nu doar pentru privilegiaţii din Timişoara. Vorba aia: azi în Timişoara, mâine-n toată ţara! De fapt, chiar aşa este: ciocolata e acum în Timişoara, dar dacă vreţi şi voi, vă puteţi comanda din magazinul online Eurocrem-Romania.eu şi mâine – sau când vine curierul – poate ajunge oriunde în ţară.

Iată câte minunăţii se găsesc pe site-ul ăsta:

Ciocolată Eurocrem şi alte minunăţii

…şi astea-s doar câteva!

Cumva, oamenii care aduc Eurocrem în România au simţit că am o relaţie specială cu ciocolata asta, pentru că au fost foarte drăguţi şi mi-au trimis o cutie cu tot felul de dulciuri produse de fraţii sârbi. Nu ştiu de ce le tot zic „fraţi”, cred că de la Ендру Цриват mi se trage, sau poate de la faptul că al meu s-a super împrietenit cu sârbii motociclişti care merg la întâlnirile moto din Banat, cert e că fără să cunosc prea mulţi sârbi, aşa îi simt eu, ca pe nişte fraţi.

Mi-am amintit şi de Cipiripi, o altă ciocolată cumva-a-copilăriei-mele. Şi asta cred că e făcută de sârbi. Îmi amintesc vag ceva despre ea, nu ştiu dacă doar reclama – un animăluţ care striga „Ţipiripiii!” sau chiar am mâncat aşa ceva în copilărie.

Revenind la Eurocrem: dacă vă plac dulciurile, dar mai ales dacă vă place ciocolata, e musai să încercaţi crema de ciocolată în două culori Eurocrem. Musai, I tell you!

3 thoughts on “Ciocolata Eurocrem”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.