Cui nu-i place un cadou?

Mie-mi plac cadourile și sunt sigură că și vouă. De fiecare dată când mă sună un curier, îmi bate inima un pic mai tare – oare ce-mi aduce? Și pățesc asta chiar și când îmi comand eu diverse chestii de pe net – apoi fie uit de ele, fie nu uit, dar mă bucur când mi le aduce curierul de parcă nu le-aș fi plătit eu sau ceva! 

Nu cred să existe om căruia să nu-i placă să primească un cadou. Surprizele, înțeleg, nu sunt pe placul tuturor oamenilor; nici mie nu îmi plac, în sensul că urăsc să mi se spună: „Am o surpriză pentru tine” și apoi să trebuiască să aștept și să tot aștept… anticiparea mă omoară, mai bine nu-mi spui nimic sau nu-mi mai faci nici o surpriză, decât să-mi SPUI că ai o surpriză pentru mine!

Dacă vreți să vă faceți singuri un cadou și să nu plătiți cu bani pentru el, anul ăsta vi se oferă ocazia să îl câștigați. Mai e puțin până pe 15 noiembrie, data până la care mai puteți să câștigați un coș cadou de Crăciun. Condiția obligatorie este să aveți un blog, iar celelalte detalii le-am scris în articolul ăsta. Succes și… să sune curierul!

Foto: Oferte cadouri de Crăciun | Ambalaje cadouri | Coșuri cadou

1 thought on “Cui nu-i place un cadou?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.