„Denisa, trezeşte-te, că azi te măriţi!”

Se întâmpla în urmă cu exact un an… era ora 9 AM şi mama încerca să mă trezească.

– Denisa, hai, trezeşte-te!
– …
– Deni, hai, că e ora nouă şi azi te măriţi!

A reuşit să mă trezească, după mai multe încercări, în dimineaţa zilei de 12 iulie 2008. A trecut un an. Articolul ăsta stă în drafts de şase luni, când scriam că nu-mi vine a crede că a trecut deja juma’ de an. Parcă mai ieri eram la Iaşi, unde ne-am chefuit de Revelionul 2008. Şi după ce au trecut cinci zile din noul an, în care Sebi tot avea „treabă” la Deva şi dispărea toată ziua [da da, normal că l-am „bănuit”, pentru că ştiu că nu-i plăcea să meargă la Deva… cu microbuzul, şi să mai aibă şi treabă!], s-a întâmplat. Şi-a pregătit fundalul sonor, m-a chemat în cameră, a îngenuncheat ca un adevărat gentleman şi m-a cerut în căsătorie.

Abia acum, după un an, m-am obişnuit definitiv cu ideea că nu mă mai numesc Lala, ci Bârgău. Ne înţelegem foarte bine, mai bine decât înainte, pentru că am ajuns să ne cunoaştem unul altuia tabieturile, fixurile, obsesiile etc. Ne iubim mai mult – dacă e posibil – şi Sebi este singurul om căruia i-am permis să urce pe net un filmuleţ în care sunt gospodină [mă refer la filmuleţul în care m-a cerut în căsătorie, evident]. :D

…ceea ce vă dorim şi vouă, cititorilor noştri.

43 thoughts on “„Denisa, trezeşte-te, că azi te măriţi!””

  1. Happy aniversary :) Aşteptăm un vis urâţel curând ? Să îi pregătiţi un blog şi o temă de blog specială, poate visurâţel.ro :))

  2. Pai maica, dupa un an nici nu te poti numi nevasta ca inca plutiti in sferele iubirii totale si nesfarsite… de unde ai scos-o cu de cosmar?
    Multi ani inainte!

  3. Imi place sa aud de oameni fericiti si care sunt in stare sa recunoasca asta cu mana pe inima…si mai admirabil mi se pare sa spui ca il iubesti mai mult pe sotul tau ACUM pentru ca il cunosti mai bine, cu toate calitatile si defectele lui…si cum romanul nu scapa nici un prilej ca sa ureze ani multi si fericiti… asta va doresc si eu:)

  4. Mersi pentru urarile de bine si va urez o casnicie lunga si fericita. O viata plina cu bucurii, putere si sanatate, realizari si tot ceea ce va doriti. Apropo .. asta este treaba cu timpul. Alearga ca dracul.

  5. la multi ani.sa dea bunul Dumnezeu sa mergeti impreuna la nunta stranepotilor.aniversarile altora ma bucura.va urez sanatate pace si liniste in familie.

  6. La multi ani, sa aveti parte numai de bine, fericire cat cuprinde si copii frumosi si destepti ca voi! Si sa va iubiti mult, pentru ca in iubire sta secretul unei casnicii fericite. Va doresc toate cele bune!

  7. Felicitari, draga mea, si ma bucur din suflet pentru voi si pentru ca impreuna formati un cuplu frumos, puternic si constructiv. La cat mai multe postari aniversare iti doresc, si sa continui sa ne surprinzi cel putin la fel de placut prin ce scrii!

  8. Ce frumos! :D Am vazut si eu filmuletul, este superb momentul, cat despre uimirea si fericirea ta de nedescris. Ma bucur tare mult pentru voi, si sper ca si la anul sa vad un post si mai fain aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.