E important să-ţi faci bine treaba, dar sunt la fel de importante şi „sculele”

Nu poţi să faci performanţă dacă lucrezi cu scule proaste. Sigur, poţi scoate o fotografie artistică şi care să fie foarte lăudată şi dacă foloseşti o „săpunieră”, dar pun pariu că folosind o cameră foto DSLR îţi ies mai multe fotografii şi mai puţine poze. Când poţi să ajustezi tu toate setările, eşti mai sigur pe tine.

Ca DTP, poţi face un ziar şi pe un monitor de 19″ mai vechi decât meseria ta, dar cu un monitor mai mare şi mai bun te mişti mai repede şi observi mai uşor ce nu-i în regulă cu pagina la care lucrezi. Ei bine, eu încă mai fac ziarul pe un monitor CRT de 19 inch. Nu-i un capăt de lume, dar nu m-aş supăra dacă firma m-ar „dota” cu unul mai mare şi care să nu-mi strice ochii.

Poţi fi un şofer extraordinar de bun conducând o maşină proastă, dar sunt convinsă că o maşină bună îţi permite să fii mai atent la drum, fără să-ţi mai baţi capul cu sunetul ăla ciudat pe care-l scoate motorul, cu ticăitul de sub aripa stângă, cu troncănitul de la toba de eşapament şi aşa mai departe.

Şi pentru muzicieni, sculele bune sunt de preferat celor vechi, care necesită mereu recondiţionări. De aceea, Ciuc Premium vă oferă şansa unică de a câştiga o chitară Fender semnată Bon Jovi!

Da, sculele de calitate sunt importante. O spun şi profesioniştii.

9 thoughts on “E important să-ţi faci bine treaba, dar sunt la fel de importante şi „sculele””

  1. De acord…In ziua de azi,orice cretin cu un DSLR face ”fotografie”…Parerea mea,ca ”scula”,a devenit in ziua de azi mai importanta decat talentul personei care o foloseste…Sad,but true…

  2. Daca meseria ta e sa stai cu ochii in monitor toata ziua si firma nu isi permite sa cumpere un monitor, iti cumperi tu unul si cand pleci de la ei il iei cu tine. Nu cred ca se supara nimeni. Mi se pare stupid sa iti strici ochii doar pentru ca „ei trebuie sa imi cumpere, nu sunt eu fraier sa dau banii”.

  3. @Mihai Voiculescu:Da..de acord.Am luat exemplul cu DSLR,pentru ca era cel mai la indemana…Ideea mea era ca ”sculele”au cam preluat controlul..si,cu trecerea anilor,o vor face din ce in ce mai mult…si nu-mi place deloc asta..

  4. Bine..acum nu ma intelegeti gresit.Iubesc tot ceea ce inseamna tehnologie,si stiu ca trebuie sa o folosim pentru a ne face viata mai usoara…dar mai stiu ca totul are o limita…In fine,sper ca m-am facut inteleasa…Stiu ca am fost offtopic,si nu asta era ideea articolului..Legat de acesta,da! ”Sculele” sunt foarte importante pentru a face performanta…nimic mai adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.