Garderobă pentru o primăvară colorată

Pentru acelea dintre noi care nu au răbdare să se plimbe prin magazinele cu îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii, Internetul este o binecuvântare. De aceea, dacă vă e lene până şi să căutaţi pe net, vă ajut cu o mică selecţie de articole colorate, menite să vă binedispună până când se hotărăşte primăvara să vină de-a binelea. Plus că, dacă le comandaţi acum, când vine căldura o să fiţi deja pregătite, în timp ce altele vor roi prin magazine în căutare de haine de primăvară. 

Rochii etno-hippie colorate

Oricât m-aş lăuda eu că urăsc rozul, se pare că am o mulţime de articole vestimentare în culoarea asta. Nici rochia asta nu mi-ar fi plăcut dacă rozul n-ar fi fost combinat cu verde – şi trebuie să recunoaşteţi că verdele merge de minune cu rozul! Rochia [disponibilă în mărimea L] costă 120 de lei şi e de la Cotton [click pe imagine ca să ajungeţi pe site].

01 rochie-bumbac-seymourDacă nu vă place rozul [nici mie, dar…], atunci vă puteţi înveseli zilele de primăvară cu o rochie oliv, tot de la Cotton. Aceasta costă 95 de lei şi e disponibilă în mărimea M [click pe poză].

02 rochie-bumbac-rasaritRochia Grace pare să spună o poveste urbană. Culorile sunt ceva mai cuminţi la această rochie, dar mie-mi place mult – oare pentru că pe spate-i roz? :)) Rochia e disponibilă în mărimea XL şi costă 120 de lei [din nou, click po poză].

03 rochie-bumbac-graceDacă vă place verdele, atunci o să vă placă şi Hipnoză de primăvară. Este o rochie care nu pare să fie rochie, ci mai degrabă o fustă verde cu bluză negru cu verde – şi cu mânecă lungă, pe deasupra. E disponibilă în mărimile L şi XL şi costă doar 80 de lei. Must not miss! [şi dacă vreţi să o mai „prindeţi”, daţi click pe poză ca s-o cumpăraţi!]

04 rochie-bumbac-buline-verziCea mai colorată dintre toate este rochia Rachel, bineînţeles, tot cu accente roz. Ce spun eu aici, rochia e de-a dreptul roz! Şi de-a stângul. Şi are şi un cal cu tot cu călăreţ pe mijloc, şi pe faţă, şi pe spate. E disponibilă în mărimea L, costă 130 de lei şi dacă vreţi s-o aveţi, daţi click pe imagine.

05 rochie-bumbac-rachel

Nu ştiu cum de nu s-au gândit oamenii de la Cotton să-i spună acestei rochii Floare Albastră. Chiar nu ştiu… Eu aşa i-aş fi zis, pentru că e toată numai o floare albastră şi e superbă. E disponibilă în mărimea L şi costă 120 de lei.

06 rochie-bumbac-floare-albastra

Ultima este şi preferata mea: Circles o cheamă şi este, din nou, foarte colorată. Din păcate, este disponibilă doar în mărimea M. Costă 85 de lei şi să-mi spuneţi dacă v-o cumpăraţi, că sunt curioasă cum arată „in real life”.

07 rochie-bumbac-circles

Încălţăminte colorată

Ce merge bine cu rochiile astea? Fie nişte balerini, fie sandale. Cum nu-i încă vremea de sandale, pe site-ul Ale82 am găsit nişte balerini care par să fie de la Desigual şi care s-ar putea să vă placă. Eu nu port aşa ceva, la fel cum nu mai port nici pantofi cu toc de nici un fel, dar voi sunteţi libere să încălţaţi ce vreţi, aşa că dacă vreţi nişte balerini coloraţi, de ce să nu vă luaţi unii din piele, dar ieftini?

Vă recomand magazinul online Ale82 pentru că în urma articolului în care scriam că sunt în căutare de papuci de iarnă, cineva mi l-a recomandat, am găsit nişte ghete ieftine şi faine, le-am comandat şi le-am şi primit, deci sunt foarte mulţumită. Toţi balerinii costă 79 de lei [click pe imagini pentru a-i cumpăra].

01 balerini-din-piele

02 balerini-din-piele

03 balerini-din-pieleBaticuri şi eşarfe

Dacă hainele colorate nu sunt „cana voastră de ceai”, atunci puteţi accesoriza o ţinută nu-foarte-colorată cu un batic sau o eşarfă super-colorată. Măcar aşa să ieşiţi în evidenţă, dacă nu prin întreaga ţinută. :) Click pe imagini pentru a ajunge la pagina produsului.

Eşarfă roz [cum altfel?], preţ: 34,50 lei:

01 esarfa-roz

Batic gri cu accente colorate, preţ: 44,50 lei:

02 batic-gri-colorat

Orice alte sugestii de haine sau accesorii colorate sunt binevenite! Lăsaţi link-uri în comentarii, poate ne inspirăm reciproc. Eu atât am avut răbdare să selectez, şi nici măcar n-a trebuit să intru în vreun magazin pentru asta.

Spor la shopping!

Foto featured: Sewing threads, de la Shutterstock

 

2 thoughts on “Garderobă pentru o primăvară colorată”

  1. O adevarata explozie de culori. In fine, nu ne mai imbracam in nuante cernite. Nici nu stiu la care rochita sa ma opresc, dar sunt sigura ca ma voi descurca in alegere :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.