Vă recomand o periuţă de dinţi cum n-aţi mai văzut*

Nu e electrică sau electronică, de-alea folosesc doar burghejii şi leneşii, e o periuţă aparent normală, dar… altfel.

Am cumpărat-o întâmplător, aşa cum îmi cumpăr fiecare periuţă de dinţi, pentru că ştiu că n-o să aibă viaţă prea lungă şi atunci nu mă stresez prea tare. 

Unde mai pui că, după două-trei luni, toate-s varză şi oricum dentiştii – dar mai ales producătorii de periuţe de dinţi – ne recomandă să le schimbăm cel mult o dată la trei luni. Poate că nu-mi schimb periuţa o dată la trei luni, dar de cele mai multe ori mă plictisesc de ea şi îmi cumpăr alta şi le folosesc în paralel. Ei bine, cu periuţa asta de la Aquafresh, s-a terminat cu şmecheria!

Dacă nu e foarte clar din poze, să ştiţi că o periuţă normală are perii cât cei albi şi albaştri. Periuţa asta Aquafresh Interdental îi are în plus şi pe cei portocalii, care se insinuează printre dinţi în locurile în care doar aţa dentară mai ajunge şi curăţă foarte bine. Ştiţi reclamele alea scârboase care întreabă: „Scuipi sânge atunci când te speli pe dinţi?”? Ei bine, dacă te speli cu periuţa asta, e posibil să scuipi sânge…

periuta de dinti smechera de la aquafresh

Eu am găsit-o în Kaufland, la ofertă 1+1 gratis. Pe amândouă am dat 10 lei [probabil că 9,9 lei, totuşi], iar la Auchan am văzut una singură cu 9 lei, deci preţul de la Kaufland e mai bun, ca întotdeauna. V-o recomand. Chiar face treabă bună, scormoneşte printre dinţi, curăţă până la scârţâit.

* Disclaimer: probabil că n-aţi mai văzut periuţa asta de dinţi. Nu trebuie să vă supăraţi pe mine dacă am zis că n-aţi mai văzut aşa ceva şi voi aţi mai văzut. :) OK?

8 thoughts on “Vă recomand o periuţă de dinţi cum n-aţi mai văzut*”

  1. o folosesc de vreun an deja (modelul asta, adica nu am o periuta veche de un an) si m-a impresionat la fel de mult.
    singurul inconvenient e ca uneori varfurile perilor portocalii se rup intre dinti. Si mi se pare ca se toceste relativ repede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.