Google Me [2007], un documentar de văzut

Google Me nu este un documentar „clasic”, ci povestea unui american de 30 de ani care, după ce i-a murit tatăl, a plecat în căutarea altor pământeni care poartă acelaşi nume cu el: Jim Killeen.

Jim s-a mutat în Los Angeles ca să devină actor, a jucat în vreo două filme, dar a ajuns la un moment de răscruce în viaţă şi, într-o seară, când şi-a căutat numele pe Google, a descoperit că mai sunt şi alţi Jim Killeen în lume. Atunci i-a venit ideea să îi contacteze şi să încerce să-i întâlnească pe toţi. Foarte mulţi dintre cei care-i „purtau” numele au fost sceptici, aşa că până la urmă reuşeşte să se întâlnească cu şase dintre ei.

Nu vă stric surpriza, că poate vreţi să-l vedeţi, oricum, Google Me este un documentar la care am plâns şi am râs şi pe care vi-l recomand. După ce l-am văzut, m-am simţit foarte bine să constat că sunt singura Denisa Bârgău – sau Denisa Lala – care apare în rezultatele căutării pe Google.

Tu ţi-ai căutat numele pe Google? :D

10 thoughts on “Google Me [2007], un documentar de văzut”

  1. Daca ma caut cu numele de familie si primul prenume, am aflat ca sunt profesor de limba romana si in acelasi timp si de matematica, dar daca imi adaug si al doilea prenume, ei …. in cazul asta sunt unica :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.