Idei de cadouri „haioase”, dar utile

Am căutat un cadou „haios” pentru cineva şi dacă tot m-am hotărât greu ce să cumpăr şi am dat peste o grămadă de idei faine, m-am gândit să le împărtăşesc cu voi, poate vă ajută vreodată această listă – pe care, apropo, sunteţi liberi să o completaţi cu alte şi alte idei! 

Nu-mi plac cadourile făcute doar de dragul de a le face, mi se pare că sunt bani aruncaţi şi e păcat şi pentru cel care oferă un cadou stupid, dar şi pentru cel care îl primeşte, că ce să şi faci cu un „set de birou”, dacă tu lucrezi la spaţii verzi? Ori unde să pui suportul elegant, din fier fojat, pentru reviste, când tu locuieşti împreună cu toată familia într-o garsonieră? [Nu râdeţi, că nu-i de râs şi chiar ştiu pe cineva care locuieşte cu părinţii şi un frate într-o garsonieră!]

Cum faci să îmbini necesitatea de a oferi un cadou simbolic cu utilul? Răscoleşti tot Internetul până când dai de cadoul potrivit. Da, e posibil să-ţi ia câteva zile, de-aia e bine să asculţi de „bătrânii” care deja au terminat Internetul şi l-au luat de la capăt, iar acum îţi oferă câteva idei.

Bokoma, sau scărpinătorul pentru cap, trebuie neapărat oferit împreună cu o mână dispusă să îl acţioneze. Altfel, sunt doar nişte sârme prinse-ntrun mănunchi. Dacă îl cumpăraţi pentru voi, asiguraţi-vă că are cine să vă scarpine cu el. Dacă îl cumpăraţi pentru altcineva, asiguraţi-vă că nu e vorba despre o persoană singură, că n-are nici un haz să te scarpini singur în cap! Eu îl am şi confirm că e bestial, numai că aşa de rar beneficiez de „tratamentul” cu el…

Portmoneul de #săraci îţi dă voie să te afişezi la coadă la poştă cu suta de euro în mână, chiar dacă nu ai nici 100 de lei pe sufletul tău. Ce poate fi mai cool de-atât? Tanti de la ghişeu îţi va zâmbi mai frumos – pentru că e dovedit ştiinţific că oamenii arătoşi şi bogaţi sunt mai agreabili decât cei săraci şi urâţi –, cei de la rând te vor lăsa în faţă, că poate te grăbeşti să te întorci la afacerile tale care-ţi permit să umbli cu sutele de euro în mână, viaţa ţi se va îmbunătăţi, per total.

Mănuşa pentru îndrăgostiţi – ăsta e un cadou bun pentru iarnă, nu acum, când vine vara, dar e de ţinut minte pentru colo, prin noiembrie.

Plasturele memo mi-ar fi bun mie, la câte idei îmi vin şi-mi pleacă din cauză că nu le-am notat… asta în ciuda faptului că am un telefon Samsung Galaxy NOTE… note, note, dar când e să notez o idee scurtă, mi se pare prea complicat de scos băţul şi de scris şi… a trecut momentul.

Şi last, but not least, ochelarii „8 pixeli”, numai buni pentru petreceri, dar şi pentru momentele când „pozezi” pentru Facebook sau pentru paparazzi. Şi cei tip „f*te-i o bandă neagră peste ochi” sunt foarte faini, dar nu i-am găsit pe la noi. De fapt, nu-i mai găsesc pe nicăieri… Sunt utili pentru că protejează privirea de soarele neiertători, sunt amuzanţi pentru că par adăugaţi cu Photoshop-ul în poze.

1 thought on “Idei de cadouri „haioase”, dar utile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.