Leapşă despre cadouri

Dani mă întreabă ce cadou i s-ar potrivi cel mai bine dintre cele existente pe cadoul.com. Eu m-am gândit la mai multe, pentru că niciodată nu mă pot limita la o singură „jucărie”, în cazul de faţă cu atât mai puţin, că-i gratis!

Aşadar, ţi s-ar potrivi sticla cu busolă, ca să nu te rătăceşti şi să fii tot timpul hidratat, drăcovenia asta pentru masaj, care chiar face minuni – am şi eu şi ştiu ce spun, halba de bere ca să aibă Sebi ce fura din ce să bea bere când venim la Arad, şi ceasul flexibil, ca să am şi eu ce fura.

Ei, ce zici, te-am nimerit? :) Şi pentru că-i leapşă, o dau mai departe. Ţie, cetitorule, fie că ai blog sau nu. Să vă văd, ce cadou credeţi că mi s-ar potrivi?

13 thoughts on “Leapşă despre cadouri”

  1. deci fiindca de la tine am invatat cu si despre fimo si bijuterii si fiindca te ocupi cu asa ceva un cadou potrivit ar fi asta sau asta, ca sa nu se plictiseasca mufica :) defapt e mai mult pentru el…dar sunt asa multe cadouri acolo ca nu ma pot hotara :)

  2. broscuta agatatoare de aici , pentru ca mufica sa nu mai fie singurel si sa aiba un prieten iubaret

    suportul pentru notite de aici, pentru toate subiectele de blog, eventual sa i-l dai barbatului sa nu mai lipeasca monitorul ca tu faci curatenie :)))

    si-un ceas flexibil ca poate macar cu el nu mai intarzii nicaieri :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.