M-am întors la „sandwicherie”

Săptămâna trecută, în timp ce-mi făceam paşii [10.000 de paşi pe zi], am profitat de faptul că era deschisă sandwicheria Cosimo despre care am scris de curând şi am intrat să-mi mai iau un sandwich cu pui şi sos picant. Pfff, şi după ce am salutat şi am întrebat dacă au chickenburger, tipa aia s-a uitat la mine cu subînţeles şi mi-a zis:

— Adică burger cu piept de pui, da.

Cumva, insistă că acel chickenburger e doar în mintea mea, deşi poza lui alături de cuvântul „CHICKENBURGER” sunt şi acum pe peretele din sandwicherie. Poate-mi scapă ceva, totuşi.

Am fost cu ochii pe ea de la început până când mi-a ambalat sandwich-ul, pentru că nu-l voiam cu apă de gură, dacă-nţelegeţi ce vreau să zic. De data asta, a reuşit să mi-l facă fără caşcaval, fără cartofi, fără prea multe sosuri greţoase, doar cu carne şi picant. Şi a fost bun, dar tare mi-e că privirea aia lungă a însemnat „ştiu că ai scris despre mine and that sucks!„.

În altă ordine de idei, am „prins”, la limită [pentru că se mai găseşte doar până în 30 aprilie] un Chicken Hot de la McDonald’s. Noroc cu ai mei, că eu am trecut de două ori pe lângă McD-ul din Deva şi am uitat! Ştiam ce conţine, ştiam la ce să mă aştept pentru că citisem la Raluxa şi Manafu, dar nu credeam că va fi atât de picant! A fost perfect – exact cum mă temeam că va fi, pentru că din 30 aprilie e gata. Nu înţeleg de ce face McDonald’s treaba asta, adică de ce vinde anumite mâncăruri pentru perioade scurte de timp, gen câteva săptămâni. Dacă mai vreau un Chicken Hot peste o lună, ce mă fac? :D

__________

Bucata de mai sus am scris-o săptămâna trecută, de atunci am mai fost o dată la sandwicherie, luni, şi fătuca de serviciu [alta decât aia care s-a chinuit să facă două sandwich-uri şi tot nu a reuşit să pună pe ele ce i-am cerut] părea foarte deranjată de prezenţa mea. Dar, vă spun, sandwich-urile alea sunt atât de bune, încât o dată pe săptămână sunt dispusă să fiu tratată cu sictir şi să fiu cu ochii pe fetele care mi le pregătesc doar ca să îmi satisfac papilele gustative.

Şi între timp am făcut şi-o poză, era întuneric şi am folosit zoom-ul optic, iar ceea ce se vede în mijlocul pozei e fix chickenburger-ul ăla nenorocit. Ăla care nu există.

3 thoughts on “M-am întors la „sandwicherie””

  1. va multumesc pentru perseverenta dumneavoastra , in ciuda faptului ca avem cateva minusuri pe care trebuie sa le corectam si la care lucram. Va rog sa listati comentariul meu si sa-l dati fetei la casa odata cu comanda dumneavoastra.Speram sa va surprindem placut. Va multumim!
    p.s pt orice alta problema legata de firma noastra puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail [email protected]
    O ZI MINUNATA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.